Vi har fuld fart på karrieren. Vi er på jagt efter den seneste teknologi. Og vi prøver også at holde fast i træningsrutinen, måske ikke i et fitnesscenter på det seneste, men så måske en gåtur eller løbetur. Og mens vi jonglerer alle disse bolde, så kan vi ikke komme uden om, at mad fylder en del.

Vi bliver sultne, vi skal købe ind, og vi prøver måske også at få ændret på nogle dårlige kostvaner. Det kommer altså hurtigt til at fylde meget. Her kan en god blender godt gøre en forskel på ens hverdag.

Ikke nok med, at man selv kan bestemme ingredienserne, så kan man også ordne det forholdsvis hurtigt.

Vi forestiller os ofte en proteinshake eller en smoothie, men der er altså et hav af muligheder med en blender. Det kan godt blive lidt kedeligt at bestille de samme retter, men med en blender kan man lave nogle fantastiske veganske desserter med nødder og chokolade eller nærende supper med lige de grøntsager, som man kan lide. Og for dem, som ønsker en god sauce som tilbehør, så er blenderen din rigtige god ven.

Vi gør så meget for at tilpasse og tilrettelægge vores karriere, vores teknologi og vores øvrige valg i livet. En blender kan derfor være en god start på at få styr på sin kost og frem for alt den tid, som man bruger man på den. Derudover kan man i langt højere grad vælge de ingredienser, som man får ind i kroppen og på den måde styrke immunforsvaret.

Tiden flyver jo hurtigt foran skærmen, om man har travlt med arbejde, computerspil eller casino i Danmark. Derfor kan det hurtigt blive en belastning, hvis man skal frem med alle gryderne.

Vælg den rigtige blender

Du skal naturligvis have lagt et budget, men du skal nok også tænke over, hvor mange mennesker, der skal nyde godt af dine kreationer.

De såkaldte bullet-blendere egner sig godt til singler, men også til to mennesker, så kærester eller roomies kan deles om den. Bullet-blendere består ofte af en kop på 0,3 liter til 1 liter, som fyldes med ingredienser, og derefter sættes fast til maskinen.

Bullet-blendere er rigtig nemme at bruge og gøre rene. Nogle bullet-blendere kan dog ikke blende alt så let som de større maskiner, hvorfor man skal sikre sig, at maskinen har nok af watt. En maskine på 1.000 watt vil være nok til at få de fleste ting blendet og kunne skabe et hav af retter.

En maskine på 200 W vil derimod primært egne sig til supper og bløde ingredienser.

Hvis man skal opsummere, hvad du skal gå efter i forbindelse med køb af en blender.

  • Hvor mange watt er maskinen på? – 1000 watt er nok til at klare nødder og hårde ingredienser
  • Hvor stor er koppen/beholderen?
  • Prisen
  • Hvor meget fylder maskinen?
  • Designet

Hvis man er i tvivl om valg af blender, kan altid se på nogle af de forbrugertests, der er rundt omkring på nettet.

Mange fornemme retter, som du køber ude, kan altså laves i en blender. En god mayonnaise er jo bare noget olie og æggeblommer, og med en spids salt og lidt sødt, så kommer du altså tæt på en sauce, som du synes smager godt til dine grøntsager eller dit kød.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here