Få råd til det du drømmer om – uden at betale det hele på én gang

Du kender det sikkert alt for godt. Du sidder og googler lidt rundt på nettet. Måske leder du slet ikke efter noget særligt. Måske mangler du slet ikke noget. Sådan rigtigt. Men pludselig dukker der lige den jakke på du slet ikke vidste du manglede. Og som du – næsten – ikke kan leve uden. Eller afløseren til din gamle, trætte bærbare dukker op til en pris der er svær at sige nej til. Det kan også være du leder efter noget helt specifikt. En større sofa med plads til hele familien. Nye fodboldstøvler til indendørsfodbold. Eller et firmandstelt til sommeren campingferie.

Nemmere og hurtigere adgang til flere penge

Men alt koster. Og hverken tøj, sportsudstyr eller møbler til hjemmet hører nødvendigvis il blandt de billigste investeringer. Det kan være en dyr fornøjelse at sidde der og forelske sig bag skærmen. Det er der heldigvis råd for. Før i tiden kunne man enten kaste sig ud i dyre forbrugslån – eller vente til man havde pengene. Men i dag er det heldigvis blevet meget nemmere at få lige det man har brug for. Når man har brug for det. Markedet for produkter på afbetaling er nemlig blevet særdels attraktivt for en række forskellige brancher. Og det er blevet både nemmere og hurtigere at låne penge end førhen.

Afbetal 40 kroner om måneden

Stadig flere webshops tilbyder særlige afbetalingsløsninger. Her kan du som kunde selv vælge, hvor meget du ønsker at afdrage med om måneden og hvor længe. Køber du for 1.000 kroner tøj og vælger afdragelse over 25 måneder, skal du blot betale 40 kroner om måneden. Det er da lige til at overskue! Der er mange spillere på markedet, når det gælder køb på afbetaling. Og det kan godt betale sig at se sig lidt for og sammenligne deres tilbud. Lige som det kan være værd at overveje både fordele og ulemper ved at købe på afbetaling. En af de klare fordele er, at du kan købe uden at have alle pengene på forhånd. Det kan være rart, hvis vaskemaskinen er gået i stykker og svær at undvære. Du får det du ønsker dig med det samme – og betaler så af over et fastsat antal måneder. Ind til det samlede beløb er betalt. En ulempe kan være, at du kommer til at betale mere, end hvis du havde betalt det fulde beløb med det samme. Så kig dig godt for inden.

Vi shopper på nettet som aldrig før!

Vi handler på nettet som aldrig før. Det gælder alt fra måltidskasser og kolonial til tøj og telefoner. Og danskernes forbrug bliver ved med at vokse. Således rundede det samlede salg online i 2019 hele 140 milliarder kroner. Det er en vækst på 5% siden 2018. Så der er meget der tyder på, at det også er blevet nemmere at købe det man mangler. Det man lige ønsker sig. Og netop derfor er det ekstra vigtigt at passe på, at det ikke løbet løbsk. Mange små beløb løber jo op i den sidste ende. Fristelsen kan være stor for mange – og pludselig har man shoppet for flere tusinde kroner. Og så kan det pludselig blive svært at få betalt det hele tilbage igen til tiden. Men bruger du din sunde fornuft, er du godt sikret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here