Find det rette høreapparat med tilskud

Det kan umiddelbart være svært at vælge det helt rette høreapparat. Markedet er stort, og det betyder, at det kan være svært at navigere i de mange forskellige tilbud og specifikationer. Når du skal ud at finde det rette høreapparat for dig, afhænger prisen som udgangspunkt af dine behov. Derudover er der mulighed for tilskud. Læs mere nedenfor og bliv klogere på, hvordan du finder den rette pris og tilskud for dig.

Høreapparat og priser

Høreapparater ligger ikke i den helt billige ende, og derfor kan der være flere fordele i først og fremmest at skabe et overblik over de mange forskellige priser. Som udgangspunkt kan prisen nemlig afspejle dine behov. Hertil kommer både justeringer, funktioner og generelle behov. Alt afhængig af behov kan du dermed få høreapparater i mange forskellige prisklasser.
Selvom det umiddelbart kan lyde dyrt, så er der heldigvis mulighed for at få tilskud til dit fremtidige høreapparat. Derfor behøver du nødvendigvis ikke at gå på kompromis, når det kommer til specifikationer og behov. Høreapparater priser og tilskudsmuligheder kan være lidt af en vildrede at finde rundt i. Heldigvis findes der gode muligheder for at få den helt rette prist på høreapparater. For at finde det helt rette apparat til dig, kan du som udgangspunkt både tage stilling til aktivitetsniveau eller smag.

Høreapparater priser tilskud

Din høreapparat pris kan falde en hel del. Der findes nemlig mange forskellige muligheder for tilskud til høreapparater. Per januar 2020 er det netop blevet indført, at du kan få helt op til 4.159 kroner i tilskud hos Dansk HøreCenter. Tilskuddet dækker det første øre. For andet øre kan du få op til 2.378 kroner. Tilskuddet gælder dig, der er over 18 år. For at modtage tilskuddet kræver det desuden, at du får en henvisning fra en ørelæge. Er du folkepensionist, er der yderligere mulighed for at få op til 85% af egenbetalingen. For at modtage tilskuddet, skal du søge om et helbredstillægskort til din kommune. Derudover kan du modtage tilskud, hvis du er medlem af Danmark. Herefter afhænger tilskuddet af den gruppe, du har valgt. Sygeforsikring Danmark tilbyder nemlig muligheden for at være medlem af forskellige grupper. Først og fremmest findes der den helt grundlæggende dækning i gruppe 5. Derudover kan du være medlem af gruppe 1, der tilbyder en udvidet dækning – blandt andet et større tilskud til medicin.

I gruppe 2 får du den mest omfattende dækning, der blandt andet indbefatter muligheden for at få fuld dækning til medicin. Grupperne afspejler den medlemspris, du betaler for forsikringen per kvartal. Fælles for alle tre grupper er, at du kan få tilskud til høreapparat uanset hvilken gruppe, du er medlem af. I gruppe 1 og 2 kan du få op til 1500 kroner i tilskud. Er du medlem af gruppe 5, kan du få til 1000 kroner i tilskud. Hvis du er i tvivl om, hvordan du ansøger om et tilskud, er der altid mulighed for at få professionel ekspertise, der kan hjælpe dig igennem processen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here