Lækker og nærende fastfood fra Sunset Boulevard

Det kan ofte være rigtig svært at finde noget ordentligt mad, når man er på farten – medmindre man altså vil nøjes med en slatten salat eller burger. Sunset Boulevard er løsningen på dette problem. Sunset Boulevard gør nemlig kun brug af friske råvarer, og det giver altså bare en lidt bedre smag.

Sunset Boulevards udvalg af mad

Hos Sunset Boulevard kan man købe alt fra diverse slags burgere her i blandt Hereford Burgere og Brioche Burgere, samt Grilled og Sandwich. Især Sandwichs er populært omkring frokosttid, så her er nogle af de lækre sandwichs.

Sunset Club er den klassiske sandwich – bare med lidt ekstra. Den er med kylling, sprødt bacon og en lækker og cremet karrydressing. Derudover er det selvfølgelig frisk salat og rødløg. Som kronen på værket har Sunset Boulevard tilføjet en lækker chutney af ananas-chipotle. Hvis man ikke helt ved, hvilken sandwich, man skal gå efter, er denne et godt bud!

Den traditionelle Ham & Cheese er dog bestemt heller ikke værst. Den er lavet med skinke og cheddarost, samt mayo, rødløg og grøn salat. For at toppe det hele af er der også tilføjet ens smule sød sennep, soltørrede tomater og oregano.

Hvis man til gengæld har mere lyst til en dejlig saftig burger, bør man i den grad forsøge sig med en Hereford Burger. Alle Hereford Burgerne er lavet med saftig 170g bøf fra Hereford Kvæg.
Du kan få disse burgere: Hereford Classic, Hereford Cajun og Hereford Bearnaise.

Sunset Boulevard rundt omkring i DK

Alle disse lækre retter kan heldigvis bestilles online, så der er ingen undskyldning for ikke at bestille fra Sunset Boulevard. Bestil for eksempel de lækre sandwich.

Det er super let at bestille online. Efter man har valgt hvad man gerne vil bestille, kan man selv vælge afhentningstidspunktet samt hvilken restaurant, man gerne vil afhente fra. Sunset Boulevard har restauranter over hele Danmark. Der er i region Sjælland, region Hovedstaden, region Midtjylland, region Nordjylland og region Sydjylland, så der er altså rig mulighed for at bestille sin frokost fra en af Sunset Boulevards mange restauranter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here