Polaroid kamera – En analog tendens

Polaroid kamera er et kamera, der gør det muligt at printe dine billeder ud blot et splitsekund efter, at du har taget dem. Dermed slipper du for al besværet med først, at skulle overføre dem til din computer for herefter, at kunne printe dem ud. Det er dog et kamera, der har været på markedet i mange år, men har lidt stort under hele den digitale udvikling. Det er dog stadig et godt kamera og et kamera til dem, der gerne vil have deres billeder printet ud i papirs form og ikke kun se dem på en skærm. Også selvom billederne godt kan være lidt grumset og ikke 100 % skarpe, men det er blot en charme ved et foto taget med et polaroid kamera.

Du kan både købe polaroid kamera online og i flere fysiske kamera butikker. Der har dog været en årrække, hvor man ikke har kunnet finde disse kameraer i de fysiske butikker, men hvor de nu atter en gang, er kommet tilbage på hylderne igen. Dog nu i en bedre og mere digital udgave, men du kan også købe og få fingrene i et af de gamle analogt filmkamera, selvom de ikke just er ligeså populære som før i tiden.

Nu sidder du måske og tænker. Hvad koster sådan et kamera egentlig? De kan købes til flere forskellig priser, da de ligeledes kan fås i mange størrelser og farver. Typisk vil det dog koste fra omkring 800 kroner og op til 2.000-3.000 kroner afhængig af modellen og dens kvalitet. Der er sket meget i udviklingen af kameraer m.m. siden det allerførste polaroid kamera kom på markedet. Derfor er priserne heller ikke ens på kameraerne, da kvaliteten kan variere afhængig af modellen og årgangen.

Skal du have fat i et af de helt gamle polaroid kamera, hvor det tog et par minutter før, at dit ny taget billede var printet ud, er der gode muligheder for at finde disse kameraer brugte på f.eks. DBA eller lignende sider, hvor der bliver solgt brugte varer. Der vil du med stor sandsynlighed også kunne finde det til en billigere pris end hvis du skulle ud og investerer i et helt nyt af slagsen. Det kommer dog an på om du kan stå ved, at det har været brugt eller om du heller vil have et ubrugt og dermed betale en meget højere pris.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here