Sådan får du hurtigt tiden til at gå under nedlukningen

I forbindelse med de seneste udmeldinger om at nedlukningen nu bliver strammere, begynder det efterhånden at se skidt ud med en hurtig genåbning af Danmark. Sandsynligheden for at vi er stavnsbundet til hjemmets fire vægge lidt endnu, er højere end nogensinde før.

Vi har undersøgt de ting danskerne bruger mest tid på under nedlukningen, og rigtig mange danskere bruger i øjeblikket tiden på enten at oddse og bette på nettet, eller på at få underholdningen leveret til døren i streaming-form.

Hører du til førstnævnte kategori, så kan du med fordel læse vores store guide, og se hvordan du kan få den bedste casino bonus for at få en fordel næste gang du vil ”spice” dit spil lidt op.

Streamingtjenesternes nyeste skud på stammen

Er du mere streaming typen, så kan vi glæde dig med nyheden om at Disney+ nu endelig er blevet lanceret. Her får du masser af streaming for pengene – og nej – det er ikke kun tegnefim du finder her.

Kan det eksempelvis friste med hele Star Wars universet? Eller måske kunne du tænke dig at streame gamle serier som eksempelvis ”The Simpsons”, og få et kærkomment øjeblik med vores alle sammens gule favorit-familie? Du finder begge dele og mere til på app’en – og endda til ganske tilforladelige priser.

Uanset om du er til disney eller ej, kommer vi ikke udenom at streaming tjenesterne har deres 2. guldalder lige nu. Med flere og flere der er tvunget til at holde sig derhjemme, og med flere og flere der ikke længere kan gå i byen til langt ud på natten, er streaming tjenesternes abonnenter eksploderet under pandemien.

Sådan finder du den bedste streaming tjeneste

Danskerne har et pænt udvalg af streaming tjenester efterhånden. Dog kan det store udvalg ofte resultere i, at det for manges vedkommende er svært at vælge. Dog kan du ofte se et slags gennemgående tema for de forskellige tjenester. Nogle af dem er mere fokuserede på live-streaming af eksempelvis sport og TV, mens andre fokuserer på film, nogle tredje fokuserer på serier – og så videre. Så her kan du hurtigt sammensætte en god håndfuld tjenester, der supplerer hinanden på kryds og tværs.

Derudover kan du langt de fleste steder få glæde af en gratis prøveperiode på et par uger, så du ikke er forpligtet til at betale i dyre domme for noget du ikke kommer til at bruge. Fælles for alle siderne er, at de efterhånden fungerer på alle platforme. Så hvad enten du bruger Apple TV, Chromecast eller et Smart TV, så kan du være næsten 100% sikker på, at der findes en app til lige præcis dit behov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here