7 serier du skal se på Viaplay

kvindesofa

Kalder alle serienørder! Hvis du elsker at krybe sammen på sofaen og fordybe dig i en spændende krimi, en sjov komedie, en nervepirrende gyser eller en underholdende realityserie fyldt med intriger, men er du træt af at vente på, at din yndlingsserie bliver sendt på de traditionelle tv-kanaler, så kan Viaplay være løsningen for dig.
Med et medlemskab hos Viaplay får du ubegrænset adgang til et unikt og omfangsrigt univers af serier og film, som sikrer timevis af underholdningen for serieelskere i alle aldre.
Viaplay er nemlig en streamingtjeneste, der appellerer til hele familien. Her er både romantiske komedier til teenageren, tegnefilm til børnene og indviklede dramaserier til far og mor. Læs også vores artikel om de bedste serier på Netflix, samt denne omkring gode  film på Netflix.

Tag Viaplay med dig overalt

Uanset om du sidder hjemme foran fjernsynet eller skal slå transporttiden ihjel i toget eller bussen, kan du altid have Viaplay let ved hånden. Tjenesten er tilgængelig hvor som helst og når som helst. Ligegyldigt om du foretrækker tablet, fjernsyn eller smartphone og om din enhed er PC, Mac, Android eller iPhone, kan du benytte dig af Viaplay, lige når det passer dig bedst. Nogle tv-modeller har også allerede Viaplay installeret i deres brugerflade, så det store udvalg er tilgængeligt med få tryk på fjernbetjeningen.

Prøv det gratis i 30 dage

Det bedste af det hele er, at du kan prøve den populære tjeneste fuldkommen gratis i 30 dage, før du beslutter, om det er noget for dig. Du har altså en hel måned, hvor du frit kan benytte dig af Viaplay og se alle de serier, du overhovedet orker, uden at det koster dig en krone. Du skal blot huske at afmelde dig, før prøveperioden udløber. Læs mere om hvordan du kan få Viaplay gratis her.

Guide til de bedste serier

Det kan være en jungle at finde rundt i det kæmpestore udvalg af serier, som Viaplays katalog byder på. Du kan dog nemt sortere i dem ved at vælge den genre eller kategori, du er mest interesseret i. For at gøre jagten på din næste serie lidt nemmere for dig, har vi her udvalgt vores syv bedste bud på serier, du ikke må snyde dig selv for at se hos Viaplay.

1. Empire

Er du til familiedrama, der når hidtil uhørte højder, farverige karakterer og en yderst stjernespækket rolleliste krydret med tonerne fra lækker hiphop og RnB-musik, så er Empire serien for dig. Siden 2015 har vi kunne følge dramaet, der udspiller sig omkring det familieejede pladeselskab Empire i New York. Når plottet ikke tager en ny uventet drejning, kan du nyde utallige musikalske optrædende fra seriens egne skuespillere, men også fra kendte kunstnere, der i flæng gæsteoptræder i den prisbelønnede serie. Hvis ikke for andet, skal du se serien for Terrance Howard og Taraji P. Hensons blændende præstationer, som det separerede og yderst rivaliserende Lyon-ægtepar.

2. Prison Break

Her er ikke tale om en ny serie, men det hæsblæsende fængselsdrama holder I høj grad stadig. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Scofield-brødrene i den Golden Globe-nominerede serie, så kan vi kun anbefale, at du starter nu. I serien følger vi lillebror Michael Scofield’s beviste forsøg på at havne i det ellers frygtede Fox River Fængsel, hvor hans storebror sidder fængslet for en forbrydelse, han ikke har begået. Det bliver derfor Michael’s mission i livet at befri broren, og det går ikke stille for sig, når de skal planlægge deres storslående flugt. Pulsen er høj hele vejen igennem, og du får svært ved at slippe serien igen, når du først kaster dig over den. Så er du advaret.

3. Black Widows

Er du til skandinavisk drama med et dansk særpræg, så er spændingsserien Black Widows lige noget for dig. Med Beate Bille, Ken Vedsegaard og Charlotte Fich på rollelisten er de gode skuespillepræstationer sikret. Serien tager udgangspunkt i tre stærke kvinder, der mødte hinanden som au pair-piger i Paris. Udover deres fælles fortid har de tre power kvinder det til fælles, at de alle er trætte af deres mænd. Derfor beslutter de sig for at sprænge dem i luften på en bådtur, og herefter er der altså lagt i kakkelovnen til et storslået nordic-noir, når kvinderne skal forsøge at genstarte deres liv efter mordet på deres voldelige ægtemænd.

4. Mr. Robot

Du skal naturligvis ikke snyde dig selv for tidens helt store hit-serie. Mr. Robot har siden premieren sidste år været på alles læber på grund af sin skildring af den unge og socialt angste hacker Elliot. Vi følger i spænding med i hovedkarakterens, spillet af den eminent dygtige Rami Maleks, kamp mod koncernen E-Corp. Serien rammer ned i et ekstrem aktuelt tema og får seerne til at skynde sig at putte tape over deres egne webcams i ren og skær paranoia. Mr. Robot er uden sammenligning den bedste nye serie på markedet netop nu, og du skylder der selv denne unikke tv-oplevelse.

5. Outlander

Er du vild med at dykke ned i fortiden, og nyder du at mærke historiens vingesus, så er Outlander et godt bud på en ny yndlingsserie. I serien følger vi den unge engelske sygeplejerske Claire Randell, der i flere år har været adskilt fra sin mand på grund af 2. verdenskrig. Derfor tager de på en romantisk bryllupsrejse til Skotland, men turen ender ikke som planlagt. Claire ender nemlig med at blive fanget i en tidsmaskine, der sender hende tilbage til 1743, hvor hun pludselig skal forsøge at klare sig uden sin mand. Der går dog ikke længe, før en ny romance melder sig på banen, og så er underholdningen unægteligt hjemme. Er du til flotte skotske landskaber og historiske rober, så er der virkelig noget at komme efter i Outlander, der derfor er med på vores liste.

6. Family Guy

Der skal også være noget til dem, der bare gerne vil have sig et godt grin, hvor man godt kan tillade sig at slå hjernen lidt fra. Her er Family Guy den ideelle serie. Den amerikanske komedie henvender til et voksent publikum, på trods af at den er animeret. Serien er skabt af den populære komiker Seth MacFarlane, hvilket den sorte humor, der ofte går lige til stregen, bærer præg af. I serien møder vi den dybt dysfunktionelle familie Griffen og deres noget særprægede hund Brian. Serien har efterhånden mange år på bagen, men den har formået at holde niveau lige siden kickstarten i 1999, og den har da også hevet utallige Emmy Awards med hjem.

7. Veni Vidi Vici

Viaplay har ligesom sine konkurrenter nu også meldt sig ind i kampen om at producerer sine egne serier. Tredje skud på stammen er den delvist danske serie Veni Vidi Vici. I den første sæsons ti afsnit følger vi filminstruktøren Karsten, som spiller af Thomas Bo Larsen, der ikke har haft meget held i filmbranchen, som har derfor tvinges til at forlade. Hans redning bliver, da han møder vennen Vincent, der tilbyder ham en ny tjans som filminstruktør – denne gang dog i pornobranchen, hvilket ikke i første omgang passer hovedkarakteren særligt godt. Serien er velproduceret og underholdende fra start til slut.
Så hvad venter du på? Hvis du ikke allerede har gjort det, så skynd dig at downloade Viaplay nu, så du kan komme i gang med vores anbefalede serier og de hundredevis af andre shows og film, der ligger og venter på dig på tjenesten. Du får de første 30 dage ganske gratis og helt uden binding.
God fornøjelse…