Gør papirarbejdet lettere med et online regnskabsprogram

Et online regnskabsprogram er til dig, der gerne vil lette papirarbejdet mest muligt. Med et godt online

Et online regnskabsprogram er til dig, der gerne vil lette papirarbejdet mest muligt. Med et godt online regnskabsprogram kan du få det helt store overblik, uden at skulle holde styr på alle ark, bilag med mere i papirform. Alt hvad der tilhører dit regnskab kan gemmes online, så du nemt opnår det fulde billede. Dinero regnskabsprogram er kendt som Danmarks bedste online regnskabsprogram. Her bliver alt gemt online og du har altid dit regnskab lige ved hånden, selv når du er på farten.

Prøv Danmarks bedste online regnskabsprogram gratis

Er du i tvivl om Dinero er det helt rette valg af regnskabsprogram, så kan du prøve det gratis i 30 dage og helt uden binding. Her kan du afprøve de mange funktioner som regnskabsprogrammet indeholder, inden du bestemmer dig for, om det er det helt rette for din virksomhed. Send fakturaer på få minutter, bogfør nemt og enkelt online, hvor alle dine bilag er gemt og beskyttet i skyen eller lav lønsedler til dine medarbejdere. Alt sammen over din Dinero Mobilapp, der giver dig adgang til din personlige regnskabsprofil for virksomheden.

Få mere tid i din virksomhed til det som er vigtigt

Bliv en haj indenfor bogføring og regnskab med Dinero og skab tid til det det vigtigste i din virksomhed. Dinero er sammensat med fokus på at gøre det hele nemt. Hvis du er helt ny indenfor regnskab og bogføring, tilbyder Dinero et online opstartskursus, der hjælper dig godt på vej. Skulle det alligevel virke uoverskueligt, så sidder der bogholdere klar til at hjælpe dig på telefonen 365 dage om året. Nemmere bliver det ikke at drive en virksomhed, føre regnskab og få tid til det, der skal få din virksomhed til at køre på skinner.

Slip for at holde styr på de vigtige datoer

Der er flere vigtige datoer, som skal overholdes for en virksomhed i forhold til indberetninger af regnskab. Med Dinero er du sikret at alle disse datoer bliver overholdt. Først og fremmest sikrer du hjælp til, at dine faktura- og betalingsdatoer bliver bogført korrekt i forhold til momslovgivningen. Derudover bliver vigtige datoer som eksempelvis indberetninger af momsregnskab oplyst i tide. Hvis du allerede har bogført dit regnskab i Dinero, så har du muligheden for at få udarbejdet et årsregnskab og årsrapport, lige klar til at blive sendt afsted til skatte- og erhvervsstyrelsen.

Dinero regnskabsprogram er for alle virksomheder

Dinero online regnskabsprogram er den foretrukne platform for iværksættere, selvstændige samt små og mellemstore virksomheder. Det er muligt at skræddersy dit online regnskabsprogram så det matcher dine ønsker og dine behov for lige præcis din virksomhed. Over 70.000 virksomheder rundt om i landet anvender allerede løsninger fra Dinero og du kan blive den næste, der åbner op for muligheden omkring et let regnskabsliv i din virksomhed.

Nemme og enkle online lønsystemer

Har du ansatte i din virksomhed, så skal de have løn. Her er der komplicerede beregninger og indberetninger der skal til, for at det hele kører efter loven. Med et skræddersyet online lønsystem, kan du i samarbejde med løneksperter udarbejde og udbetale løn til alle dine ansatte. Nemt og enkelt. En af de helt store fordele ved at integrere dit regnskabsprogram med et lønsystem er, at det hele automatisk bliver bogført efter forskrifterne.