Succes med din egen hjemmeside – men hvordan?

Har du en ide om, at du gerne vil prøve at starte din egen hjemmeside? Der kan være forskellige grunde til, at du vil prøve dette. Måske vil du gerne dele din viden og dine oplevelser på en blog, eller måske vil du gerne prøve at tjene lidt penge gennem en affiliate site? Ligegyldigt hvad din motivation er, så vil du her få nogle konkrete tips til, hvordan du kan få succes med din egen hjemmeside.

Hold det simpelt, og fokuser på kvalitet

Først og fremmest bør du prøve at holde det simpelt, når du starter din første hjemmeside. Prøv at hold dig til en niche, som du kender. Dette vil gøre processen langt nemmere.

Herudover bør du have fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Hvis du gerne vil drive trafik til din hjemmeside, så handler det om at holde tungen lige i munden, da der er mange forskellige parametre, der afgør dette. Netop derfor er kvalitet vigtigt, da nogle få fejl kan koste dig dyrt, hvad angår den organiske trafik til din hjemmeside.

Lav en grundig søgeordsanalyse

Inden du begynder at lave content til din hjemmeside, er der nogle ting, som du skal have styr på først. En af disse ting er søgeordsanalyse, og her kommer kvalitet også ind i billedet.

Udvælg dine søgeord grundigt og implementer dem på en naturlig måde. Hvis du gør dette med succes, så vil du hurtigt kunne se resultaterne af dette.

Hvis du derimod blot vælger nogle tilfældige keywords, så er det ikke sikkert, at disse vil klare sig særligt godt.

Find nogle værdifulde backlinks

Udover traditionel søgemaskineoptimering bør du også have fokus på linkbuilding fra starten af. Måske er du heldig, at du har fået en fat i et domæne, som allerede har et pænt katalog af backlinks. Hvis dette ikke er tilfældet, så er det aldrig for tidligt at komme i gang.

Det er vigtigt at have en del links til din hjemmeside, men du bør stadig have fokus på kvalitet. Derfor gælder det om at skaffe nogle links, der er relevante for dit site.
Det skader ikke at have nogle tilfældige links på forskellige sider, men det giver uden tvivl mere værdi, hvis disse hjemmesider har relevans for din side. Du kan eventuelt overveje at bytte links med andre hjemmesider, men i starten vil det nok være lettere at købe disse links, da du ikke har meget værdi at bytte med.

Få hjælp fra professionelle

Sidst men ikke mindst bør du overveje, om det giver mening at få professionel hjælp. Du behøver ikke at købe dig til alting, men der er som sagt mange opgaver, når man skal starte en hjemmeside, og det kan være effektivt at outsource et par af opgaverne.

Så hvis du har godt styr på webdesign, kan du overveje at få en tekstforfatter til at skrive dine tekster. Eller hvis du elsker at skrive, så vil du måske have hjælp til opsætning af din hjemmeside af en webdesigner?

Comments are closed.