Microsoft kommer tilbage: Nye Surface produkter

Microsoft har efterhånden været på IT markedet i flere årtier. Dog er det svært altid at være relevant og følge med på IT bølgen – specielt når flere og flere IT forretninger træder ind i feltet. Microsoft har været en del mere stille i de senere år, end de var tilbage i tiden. Dog har de lanceret en række nye Surface produkter, som den store IT virksomhed har fået en masse reaktioner på. “Microsoft er på vej tilbage”, lyder det fra flere nyhedsmedier.

Hvad end du skal bruge Microsoft Surface produkterne som en investering til dit kontor eller til privatforbrug, er der ingen tvivl om, at Microsoft Surface kan tage udfordringen op.

De nye Surface produkter

Faktisk har Microsoft Surface Pro serien eksisteret i efterhånden 10 år. Dog har Microsoft ikke været tilfreds med produktet siden det blev lanceret – og derfor er der blevet ændret en del på den originale udgivelse. Dette er mange fans glade for – og de kalder oven i købet de nye Surface produkter for “de bedste”.

Microsoft har ikke både ændret på hardwaren men også Surface produkternes design. Microsoft har dog valgt at prioritere at producere de nye Surface produkter i letvægtsmetal, hvilket gør produkterne lette at transportere og tage med sig på farten. Dog har de ændret på selve formen og grebet på produkterne, så de generelt skal føles bedre at holde ved.

Specielt Surface tabletten har fået opmærksomhed, idet den har levet op til de mange forventninger, som fans stadig har til Microsoft. Den nye og videreudviklede Surface Pro model er faktisk tungere end den originale, men det beklager ingen sig over. De får nemlig hele 12% mere skærm for pengene – og det hitter. Surface Pro tabletten er nemlig stadig i blandt de letteste tablets på markedet.

Er du på jagt efter tablets fra Microsoft til eksempelvis kontoret? Så kan du med fordel investere i en af de nye Surface tabletter. Den lille og lette tablet passer perfekt til kontorarbejdet – hvad end der skal tages noter til mødet eller noget helt andet. Så er der blot tilbage at sikre sin elektronik imod tyveri og online virusser.

Microsoft kan konkurrere på de andre IT mærker

Med disse nye Surface Pro produkter, udviklet af Microsoft, kan IT koncernen nu være med på det store IT marked igen. Med disse nye produkter har Microsoft uden tvivl genvundet af forbrugernes hjerter igen.

Microsoft kan ikke blot være med, når det handler om styresystemer – hvor de i øvrigt er de ældste på markedet – men også når det kommer til designs og brugervenlighed. Design og brugervenlighed er for alvor emner, som forbrugerne nu til dags har øje for og det er derfor også her, hvor Microsoft må gå efter at vinde nogle point. Det er bestemt et område, som Microsoft har gennemtænkt – både når det handler om letvægtsmetal, 12% ekstra skærm og et lækkert holdegreb.