Alt du skal vide om Quibi

Efterhånden har mobiltelefonerne overtaget computerens funktioner. Fra vores Smartphones kan vi streame, spille spil, kommunikere, gå på diverse sociale medier og hente de apps ned, der giver værdi for os.

Når det kommer til at se film og serier på mobilen, bliver mulighederne gradvist udvidede.

Quibi er den populære tjeneste, som er skræddersyet kun til mobiler. Det er en platform, hvorfra du kan se små klip af serier med kendte skuespillere.

Lær mere om den populære streamingtjeneste

Streamingtjenesten adskiller sig på 2 væsentlige punkter fra de mnge andre tjenester, som du kan bruge, når du vil have underholdning derhjemme.

Quibi (der er en sammentrækning af betegnelsen ”Quick Bites”) laver serier, som kun kan ses på mobiler. Du kan følge små afsnit hele dagen, og hvert klip varer cirka 10 minutter. Dette passer til, at du på kort tid kan få tilpas underholdning, når du ønsker det på vejen hjem i bussen eller i en pause på jobbet.

Sendefladen på den moderne, mobilvenlige tjeneste er udgjort af forskellige typer af serier. Der er stor diversitet i de mange programmer og afsnit, som vises på en hel dag. Det spænder fra de klassiske underholdningsserier over madlavningsprogrammer og livsstilsshows til de informerende programmer med nyheder.

Derfor benytter flere og flere af os af den mobilvenlige streamingtjeneste

På de sociale medier er vi vant til at se små og korte videoklip. Dette influerer på vores adfærd og vores krav i forhold til hurtig og nem underholdning. Det er vigtigt, at streamingtjenesterne udvikler deres platforme i forhold til at matche forbrugerne behov.

Dette formår Quibi. Her er programmerne fyldt med kendte personligheder enten foran eller bagved kameraet. Det er særligt målgruppen, som er vokset op med de digitale medier, som finder tjenesten spændende, underholdende og relevant.

Det stiller store krav til indholdet i programmer og serier, når en streamingtjeneste kun har få minutter til at fange seerne på. Derfor er spændingsindholdet i top på den mobilvenlige tjeneste, som kan downloades til enhver Smartphone.

Stream Quibi og få adgang til en verden af underholdning

”Quick Bites”-tjeneste blev lanceret i foråret 2020 og er således den nyeste konkurrent på markedet indenfor streamingudbydere. Der er satset stort på tjenestens succes, og på lønningslisten findes nogle af de førende kræfter i Hollywood (herunder Steven Spielberg, Kiefer Sutherland og Jennifer Lopez blandt andre prominente personligheder).

Bag tjeneste står den forhenværende øverste chef for Walt Disneys Studios igennem 1980’erne og 1990’erne – Jeffrey Katzenberg.

I dag er han én af de mest kendte og respekterede skikkelser i Hollywood.

Det er ambitionerne, at der i løbet af det første år skal lanceres 175 programmer med i alt 8500 små afsnit. Der er således masser af underholdning, spænding, nyheder og seriøsitet at se frem til med Quibi på mobilen.

Værd at vide om indhold og brugervenlighed

Én af de helt store forcer hos ”Quick Bites”-tjenesten er den store brugervenlighed. Det er nemt at navigere på appen, og du kan effektivt gå til og fra forskellige programmer samt søge efter nye afsnit.

Det er en ny, amerikansk app, og derfor er alle serier rettede mod det amerikansk publikum. Der er endnu ikke undertekster på afsnittene, men det er ambitionen at lave og producere lokalt indhold. Dermed kan der indenfor de første år forventes at kunne se serier fra forskellige nationaliteter.

I løbet af den første uge efter den ambitiøse, mobilvenlige streamingtjeneste blev offentliggjort havde 1,74 millioner brugere downloadet appen.

Der findes 2 forskellige udgaver af Quibi – en hhv. med og uden reklamer. Der opkræves 5-8 dollars om måneden for at få den reklamefri version.