Bedste Netflix film netop nu

De bedste Netflix film i øjeblikket

Vi kender alle sammen til de lørdagsaftener, hvor det der trækker aller mest, er tæpper, puder, en stor pose bland-selv-slik og en god Netflix film. Dog kan det ofte ende ud i, at man bruger længere tid på at vælge den rette film, end på egentlig at se den.

Fortvivl ej. For heldigvis har vi støbt den ultimative guide sammen til dig, der ikke ved, hvilken film du skal kaste dig over. Herunder finder du altså vores bud på det bedste Netflix film.

Ønsker du at benytte flere enheder på internettet på samme tid, anbefaler Forbrugerrådet Tænk en internetforbindelse på minimum 20 Mbit/s. Fx. hvis du streamer tv, spiller online spil og/eller downloader film. Du kan teste din nuværende internethastighed her.

Hvad end du er i humør til en actionfilm af kaliber, et romantisk drama du kan hygge dig med sammen med kæresten, eller hele børnefamilien skal blive enige om en film, så byder Netflix på et væld af muligheder til enhver smag i alle genrer.

De bedste Netflix film i action-genren

Hvis du har brug for en action-packed aften, der rummer onde skurke, modige helte, bileksplosioner og en hel del spænding, har Netflix heldigvis et kæmpe udvalg af spændende actionfilm. Vi har listet de bedste Netflix film op, til dig der vil have en film med gang i.

The Dark Knight

Måske kender du allerede en del til Batman-filmene, og måske har du allerede set en del af dem. Det er dog ingen undskyldning for, ikke at se dem igen. Specielt med filmen ”The Dark Knight”. Filmen er en efterfølger til den tidligere Batman-film, ”Batman Begins”.

Dog har ”The Dark Knight ” under tiden fået en del mere omtale. Ikke blot grundet det fantastisk spændende plot og de smukke filmiske virkemidler. Nej, nok også grundet de tragiske omstændigheder, hvor den fantastiske skuespiller Heath Ledger, der har rollen som Jokeren, døde i perioden, hvor filmen blev optaget.

Dette er og bliver dog en smuk og fantastik afslutning på hans karriere, hvor han i samspil med Christian Bale, der spiller Batman, udfører et fænomenalt skuespil.

Filmen er bestemt en fredag aften værd – hvis ikke flere – og er således selvsagt med i kategorien: ”Bedste Netflix film”.

The Hunger Games – absolut et bud på ”bedste Netflix film”

I ”The Hunger Games” møder vi den unge, dog modne og standhaftige, Katniss Everdeen, der bor i distrikt 12 i landet Panem. Panem afholder hvert år en konkurrence blandt de forskellige distrikter, som bliver sendt som reality TV.

https://youtu.be/4S9a5V9ODuY

Konkurrencen er et spil om liv eller død, og da Katniss’ lillesøster bliver udvalgt til at deltage, vælger Katniss at melde sig selv frivilligt. Med hendes distrikts-partner Peeta, skal de to kæmpe for sammen at skabe god omtale, gode historier, og samtidig undgå at blive slået ihjel af de andre distrikters deltagere.

Et spil om liv eller død, bliver dog væsentligt mere kompliceret, når der kommer følelser i klemme, og i spillet må der derfor tænkes taktisk, for både at sikre overlevelse for sig selv og for venskaber.

På Netflix ligger også to af ”The Hunger Games” efterfølgere, ”Catching Fire” og ”Mockingjay Part I” der begge er anbefalelsesværdige (og nok også kunne indgå i Bedste Netflix film) at se hvis man ikke kan få nok af ”The Hunger Games”.

Føler du ikke ovenstående rammer plet ift. din smag, når vi snakker om de bedste Netflix film, så læs videre med herunder, hvor vi kommer ind på andre genrer.

De Netflix film for en romantisk aften

Måske er der dømt kærestehygge foran skærmen, og en film af den mere romantiske genre, kan derfor være på sin plads. Hvad end du er til amerikansk high school- romatik eller til nogle af de romantiske klassikere, findes der romantiske film på Netflix for enhver smag.

Notting Hill

En must-see, når det kommer til de bedste Netflix film i den romantiske genre.

Du har sikkert oplevet det. Du sidder og ser en film, og pludselig dukker din yndlingsskuespiller op på skærmen. Lidt drømmetænkning skader ikke, og du kan hurtigt begynde at forstille dig, hvordan scenariet ville se ud, hvis du pludselig skulle støde ind i ham eller hende tilfældigt på gaden.

Eller hvis tidens største skuespiller eller skuespillerinde, en dag dukker op i din lille, og rimelig dårligt sælgende niche-boghandel. Lige præcis dette er tilfældet for boghandleren William Thacker, der en dag for besøg af Hollywoodstjernen Anna Scott.

Denne søde fortælling og kærlighedsdrama mellem William og Anna, der spilles af Hugh Grant og Julia Roberts, er en sikker vinder, hvis man ønsker at se den ultimative kærlighedsfilm med en man holder af. Dette er uden tvivl en af de bedste Netflix film i den romantiske ende.

En Kongelig Affære

Med denne film er både den gode historie og fænomenalt skuespil lagt i højsædet. Med skuespillere som den danske Mads Mikkelsen og den Svenske Alicia Vikander i et fantastisk romantisk samspil, går denne film rent ind hos enhver romantiker.

I filmen, der er basseret på virkelig historie, bliver den smukke dronning Caroline Mathilde gift med den danske konge, Kong Christian 7.

Når den sympatiske og intelligente læge Johann Friedrich Struense pludselig kommer ind i deres liv, bliver han mere end blot læge for dronningen Caroline Mathilde. De to bliver forelskede og må i al hemmelighed se hinanden.

Den store forelskelse viser sig at blive mere kompliceret end som så, og får fatale konsekvenser for både Caroline Mathilde og Struense.

Den smukt komponerede film er både følelsesladet og rørende, for både dig der er til romantiske dramaer og historiske film.

Glem ikke de gode klassikere, når du søger efter de bedste Netflix film

Selvom det for tiden boomer med fantastiske nye film på Netflix, der bliver bedre og bedre hvad angår både animation, filmiske virkemidler og dygtige skuespillere, er der også en del gamle filmklassikere, som sandsynligvis aldrig vil gå i glemmebogen.

Nogle af de ældre film rummer ud over gode historier også en hel del nostalgi.

Brokeback Mountain

Selvom filmen endnu ikke har så mange år på bagen, er Brokeback Mountain allerede gået hen og blevet en klassiker.

Filmens hovedroller spilles af Heath Ledger og Jake Gyllenhall. Allerede her, er der lagt op til god film.

I filmen bliver de to mænd sat til at arbejde og bo tæt sammen over en vinter. Her udvikler sig et forhold, der skal vise sig at blive til mere end blot arbejdsrelateret og venskabeligt.
De to bliver forelskede, men det viser sig at blive mere omstændigt end som så.

The Godfather

Måske har du allerede set denne klassiker fra 1972. Om ikke andet, har du sikkert hørt om den. Filmen er til dig, der kan lide det udspekulerede gangstermiljø om intriger og mafiabosser.

En mafia-krig mellem to klaner udspiller sig gennem filmen, alt imens ganske almindelige familieforetagender også skal have opmærksomhed.

Fantastisk skuespil og et gennemtænkt plot danner rammerne for, at denne film er og bliver en filmklassiker i hele verden.

Her får du både serveret det voldelige gangstermiljø, og de smukke Sicilianske appelsinlunde i en og samme film. Den rummer så at sige lidt for enhver smag.

Men nok om den og denne type, da dette er film, der ikke bør læses om, men bør ses. Men, forglem ej klassikerne, som specielt også hører til i kategorien ”Bedste Netflix film”

De bedste prisvindende film på Netflix

Selvom man kan have sine præferencer, både hvad angår filmgenrer og skuespillere, så er der nogle film, der af anmelderne betragtes som cremen af cremen. Det er derfor heller ikke uden grund, at mange af dem er løbet med en Oscar eller en palme, for bedste film, bedste skuespiller eller noget helt tredje.

Hvis du vil kaste dig over cremen af cremen, når det kommer til bedste film på Netflix, er der her et par gode bud på nogle af de bedste prisvindende film.

Django Unchained

Hvis du er til Quentin Tarantino film, er ”Django Unchained” bestemt værd at se. Med Jamie Foxx som slave i sydstaterne, og Christoph Waltz som dusørjæger, bevæger makkerparret sig ud på en mission, for at frikøbe Djangos kone fra en brutal slavehandler.

https://youtu.be/eUdM9vrCbow

Med en god kombination af voldlige aspekter og lange dialoger, der begge er overøset med Tarantinos humor, kan du med denne film få en særdeles morsom weekendaften på programmet.

Lost in Translation

Hvis du vil se en anden Oscarvinder, der stadig har masser af humor, men lidt mindre vold og action, kan du zoome ind på ”Lost in Translation” med Scarlett Johanson og Bill Murray i hovedrollerne.

En både flot og sjov film, filmet i Tokyos storslåede omgivelser, hvor den middelaldrene skuespiller Bob, møder den unge og smukke Charlotte, der er med sin kæreste på job i storbyen.

Sammen kommer de to på en rejse gennem Tokyos storby, og hurtigt opstår der et venskab. Og lidt til.

De bedste Netflix film til børn og hele familien

På Netflix findes også et hav af film for den lidt yngre målgruppe. Mange af filmene i børnekategorien har dog også en del humor, der tilegner sig voksne. Det er så at sige ikke svært at finde frem til en film, der kan ramme plet hos hele familien. Her har du et par bud på de bedste Netflix film i den yngre kategori.

Shrek

Et fremragende valg, hvis man vil finde en film for hele familien, er en film som ”Shrek”. I eventyret om den lidt hidsige og irriterede trold, der bor langt ude i skoven i en sump, bliver du revet med gennem både venskab, kærlighed, udfordringer og magi.

Vi følger trolden, der med hans eventyrlige ven, Æsel, skal redde prinsesse Fiona fra et tårn bevogtet af en drage. Undervejs blomster venskaber i takt med at de sammen skal tage store udfordringer op.

Kan du ikke få nok af Shrek, efter du har det 1’eren, er der heldigvis også lavet en håndfuld efterfølgere, man kan kaste sig over.

OP – et must-see, når vi snakker bedste Netflix film til børn og barnlige sjæle

En anden animationsfilm af lidt nyere kaliber, der også kan ses af hele familien, er filmen OP. I denne film møder vi den ældre Carl, der altid har ønsket at se verden sammen med sin elskede kone Ellie. Desværre når de aldrig på alle de eventyr, de gerne vil, inden Ellie dør.

Carl beslutter sig for selv at rejse til Sydamerika, ved at binde et kæmpe bundt heliumballoner fast til sit hus, så han kan flyve afsted. Turen tager tog en drejning, da han opdager af spejderen Robert har sneget sig med om bord.

De to ender med sammen at samle et team, med yderligere to medlemmer, hunden Doggy og fuglen Kenneth. De fire støder sammen på udfordringer der må bekæmpes, hvis de vil nå til Paradisvandfaldet i Venezuela, som altid har været Carl og Ellies store drøm.

Netflix er mere end blot film

Selvom Netflix er spækket med gode film af den ene og den anden genre, har de meget mere at byde på. Her er nemlig også en hel del gode Netflix serier at finde.

Netflix byder både på de sjove sitcom-serier, de tankevridende krimiserier, serier for børn og meget mere. Til og med producerer Netflix deres egne serier, hvoraf mange af dem er blevet kæmpe hits blandt både seere og anmeldere.

Orange is the New Black

Denne serie er blandt andet en Netflix Original, som Netflix kalder deres egne, producerede serier. Og lige præcis denne er blevet skamrost over hele verden.

I serien følger vi gennem, indtil videre, seks sæsoner den fængslede Piper. Til en start er Piper i chok over, at hun pludselig skal i fængsel, da det bestemt ikke passer ind i hendes livsplaner.

Med en kombination af flash-backs fra deres vidt forskellige liv og deres måde at agere på i fængslet, kommer vi hurtigt de mange kvinder og deres relationer på nært hold, på både godt og ondt.

Serien er til dig, der både sætter en ære i en god portion humor, og fantastisk skuespil fra så at sige samtlige skuespillere i serien.

Narcos

Narcos er endnu en serie, der også bevæger sig i den kriminelle retning. Som en anden Netflix Original følger vi her narkobaronen Pablo Escobar og hans kamp mod toppen, både inden for narkoindustrien og den politiske sektor. Men lige så nemt som man kan nå til tops, skal det vise sig, at man kan falde til bunds igen.

Det er ikke piece of cake at være den største Narkobaron i Columbia, og med et politihold i hælene og en befolkning, der pludselig ikke er så begejstret for ham mere, må Pablo kæmpe en brav kamp for både at beskytte ham selv, hans omdømme og ikke mindst hans højtelskede familie.

Kom i gang med at se de bedste Netflix film allerede i dag

Der er ingen grænser for, hvad Netflix kan finde på at smide op af film i diverse kategorier. Netflix opdaterer jævnligt deres filmbibliotek med både nyligt udkommende biograffilm, og ældre klassikere. Sørg derfor for at holde dig godt opdateret på, hvad de har lagt op af film.

Denne liste af film er blot en guide til film der er på Netflix netop lige nu, da Netflix af og til tager film ud af deres bibliotek igen.

Skynd dig dermed at få set alle de ovenstående bud på bedste Netflix film. Således er du sikret, også at finde en god film til næste fredag.