Apple udvikler Tile-lignende sporingsenhed

Mister du med jævne mellemrum værdifulde genstande såsom rygsæk, pung eller nøgler, så kan en Apple-nyhed blive relevant for dig. Apple arbejder ifølge ny rapport på at kombinere sine to sporingsapps ’Find My iPhone’ og ’Find My Friends’ i en samlet app. Appen skal fungere som en måde at spore Apple-enheder og andre relevante genstande, rapporterer Apples nyhedswebsted 9to5Mac . 

Spor enhed uden mobilnetværk eller wi-fi-forbindelse

Den nye app vil få eksisterende funktioner i Find My iPhone og Find My Friends. Det gælder blandt andet muligheden for at slette en enhed fra afstand, placeringsdeling og placeringsbaserede meddelelser fra familie og venner.

Ud over at få eksisterende funktioner i de to separate apps vil det blive muligt at spore Apple-enheder, selvom de ikke er forbundet til wi-fi eller mobilnetværk. Det hævder rapporten fra 9to5Mac.

Appen vil blive tilgængelig på både iOS og macOS ifølge rapporten. Tidspunktet for offentlig udgivelse er endnu ukendt.

Spor enhver genstand

Af rapporten fra 9to5Mac fremgår det også, at Apple er i gang med at udvikle et nyt hardwareprodukt i form at et ’tag’, der kan knyttes til enhver genstand og blive forbundet med brugeres iCloud-konto. Apple vil gør det muligt for Apple-kunder at finde alle former for genstande og ikke kun Apple-enheder ved hjælp af den nye app.

Kommer brugeren for langt væk fra tagget, vil brugeren modtage underretninger. Det vil blive muligt at indstille en række steder, der skal ignoreres, så genstanden kan efterlades på stederne, uden at brugeren bliver unødvendigt underrettet. Det gælder for eksempel arbejdspladsen eller sommerhuset.

Brugeren vil kunne gemme sine kontaktoplysninger i tagget og få besked, når den mistede genstand er fundet. Apple vil efter sigende udnytte et anseligt antal aktive enheder til at oprette et crowdsourcing-netværk, der kan hjælpe brugere med at finde en tabt genstand sammen med den mistede genstand.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here