Black Friday: Genvej til butikkernes bedste Black Friday tilbud

Black Friday 2017 er over os. Forventningerne er voldsom store både fra butikkernes og forbrugernes side, hvor man regner med en rekordomsætning i løbet af “Sort Fredag” i år.
I denne artikel forsøger jeg, at tilføje direkte links til landingsiderne (nogle links indeholder henvisningslinks), hos nogle af de mest populære danske webshops, som deltager i Black Friday en masse gode tilbud.

1603927

De bedste tilbud (med den største besparelse i forhold til produktet), er ofte “Køtilbud”, hvorfor der tit kun er relativt få antal af varen til salg.
Vil du være sikker på at have mulighed, for at sikre dig de allerbedste tilbud, er det en god ide at være klar ved tasterne, når det hele går løs omkring kl 00.00 natten til fredag.
Flere online butikker end normalt har grebet konceptet i år, og mange har valgt at udvide til”Black Week” eller “Black Weekend”, som betyder butikken har gode tilbud hele weekenden eller hele ugen. Fælles er dog, at de stærkeste tilbud normalt findes på selve Black Friday fredag d. 24 november 2017.

 

coop-logo
Coop.dk kører med en lang række af blandet tilbud.