Brugbare tips til lokal SEO for små virksomheder

De fleste ejere af mindre virksomheder er afhængige af lokalområdet for at få en fornuftig omsætning. Det er derfor meget vigtigt for små virksomheder, at være lokal til stede i søgemaskiner, så kunderne kan finde dig. Denne artikel omtaler nogle af de bedste SEO tips, som vil hjælpe dig til tops i de lokale søgninger, og dermed øge dit salg.

Opdater med nyt indhold ofte

Selvom dette ikke er en specifik regel i forhold til de for lokale søgeresultater , så er dette tip er stadig alfa og omega for enhver webside, som ønsker at få en masse organisk trafik. Søgemaskiner prioriterer nyt indhold – Sådan er det bare. Så uanset om dit mål er global trafik eller lokale besøgende tæt på din virksomheds adresse, så er opdatering tit og ofte nøglen til succes. En professionel og opdateret blog tilknyttet dit site er en rigtig god ide. Hvis du eller dine ansatte ikke har tiden eller evnerne til at drive en velskreven blog, kan du vælge at outsource opgaven til freelance journalister eller tekstforfatter bureau.

Gør dine titler lokale

Title tags har stadig høj betydning for søgemaskiner, så det er vigtigt disse præcist gengiver, hvad netop din side handler om og hvor din virksomhed er placeret, hvis du ønsker gode placeringer. Hvis det er muligt, så sørg for at få indarbejdet din by eller område i dine titler. En geografisk afgrænsning forøger mulighederne for at tiltrække kunder i nærområdet.

Brug samme sprog som din primære målgruppe

Sørg for at sproget på dit websted er i tråd med hvad din målgruppe forventer. Undgå at bruge for mange specifikke fagord, hvis stort set ingen søger på disse udtryk.  Få eventuelt lavet en søgeordsanalyse, så du kan finde ud af hvilke søgeord, som er særlig brugbare for din virksomhed. Find ud hvilke ord de lokale kunder er mest tilbøjelige til at bruge, når de søger efter dine produkter eller tjenester.

Brug de sociale medier

Nå ud til medlemmer af dit fællesskab online . Opret en overbevisende Facebook-side , at fans af din virksomhed kan “like “, og hvor du kan deltage i afslappede samtaler med potentielle og eksisterende kunder . Strejke op samtaler med brugere placeret i nærheden via Twitter , hvis du bemærker en opdatering, der vedrører en vare eller tjenesteydelse , du tilbyder. Dette kan styrke rapport med kunder og hjælpe generere yderligere trafik til dit website .

Brug lokale billeder med lokale søgeord

Billedsøgninger kan skabe en masse trafik til dit website. Ved at inkludere et billede af dine aktiviteter optimeret med velvalgte søgeord, kan du plukke nogle lavthængende frugter i form af lokal trafik til dit site.

Oplys din fysiske adresse

Sørg for altid at gøre din fysiske adresse synlig på din hjemmeside. Sæt ikke kun adressen på kontaktsiden, men også gerne nederst på alle sider. Det kan gøre, at du nemmere bliver fundet, af kunder som søger lokalt.