De bedste gadgets og apps til rejser

Står du overfor for ferie sydpå? Eller et rigtig rejeeventyr? Lige meget om du skal til et femstjernet resort i Bali eller på vandretur i regnskoven, så kan du få godt af de gode råd her på siden. Her vil du blive præsenteret for de bedste gadgets og apps, som du kan tage med for at klare dig lidt lettere gennem rejsen.

App: Xe Currency

Denne app hjælper dig med at omregne valuta, og den virker endda offline. App’en er helt gratis og kan hentes til både Android og IOS. Den er simpel at anvende, og den kan klare langt de fleste typer af valuta.
Så hvis du føler, at du er ved at blive snydt på et marked i Marokko, så kan du hurtigt finde prisen i danske kroner, selvom du ikke har adgang til wi-fi.

Gadget: Multiadapter

Nu til den første gadget. Du har sikkert stiftet bekendtskab med en rejseadapter før. Problemet ved disse er, at man ofte skal have flere forskellige, hvis man rejser til flere forskellige destinationer. Men med en multiadapter er dette problem løst. Denne type af adaptere indeholder stort set alle de forskellige omformere, så ligegyldigt om du rejser til England eller Australien, så kan du få adgang til strøm.

App: Wi-fi Map

Wifi-Map er en virkelig genialt app. Hvis du er på ferie i et område, som du er, ikke er så bekendt med, så er det nogle gange nødvendigt at få adgang til wi-fi. Men hvor finder du steder, der tilbyder gratis wi-fi? Denne app viser dig, hvor der findes internetforbindelser i dit område. I appen kan du endda få adgangskoder, hvis dette skulle være nødvendigt.

Gadget: Powerbank

En powerbank er på ingen måde en helt ny opfindelse eller en gadget, som vil få dig til at falde af stolen. Det er dog stadig en vildt effektiv og praktisk ting at have med på rejsen. Selvom vi mennesker ikke altid vil indrømme det, så er vi meget afhængige af vores elektroniske enheder. Med en god powerbank kan du sikre dig, at du ikke løber tør for strøm på rejsen.

App: Google Translate

Kommunikation er vigtigt – især når du er ude at rejse. Er du faret vild? Kan du ikke finde restauranten? Eller taler taxachaufføren ikke engelsk? Hvis du downloader Google Translate til din smartphone, så kan du være sikker på, at du altid kan kommunikere med de personer, som du møder på din rejse.

Gadget: Bagagevægt

Denne sidste gadget behøves du ikke nødvendigvis at medbringe på rejsen, men det kan være en god ide at have en derhjemme. En bagagevægt giver dig nemlig mulighed for at pakke det antal kilo, som ud må medbringe på flyet. Derved kommer du ikke til at medbringe hverken for lidt eller for meget i kufferten, hvilket altid er en fordel.

Vi håber, at du får glæde af disse apps og gadgets, og at du får en god rejse.