De bedste online spiloplevelser

Online spiloplevelser

I dag er der hundredvis af spiloplevelser tilgængelig på internettet, så der er nok online spiloplevelser at vælge i mellem. Afhængig af hvad du er mest til af spil, så er der noget for alle. Er du en stor strateg? Eller elsker du fart og tempo i et spil, hvor det handler om at være hurtig på tasterne?

Vi har samlet nogle af de bedste slags sjove spil til dig, der gerne vil prøve online spil. Hvad enten du er til strategi, action, story-telling eller lidt af det hele, så har vi noget til dig. Det kan også være klassiske spil som hjerterfri og 500. Så læs med herunder for at finde ud af mere om online spiloplevelser, og hvorhenne du bør starte, hvis du er ny.

Online strategispil

Strategispil har altid været populære, uanset om de er i online-form eller i form af et simpelt brætspil. Disse spil er især populære at spille online, fordi de afhænger af dygtighed frem for tilfældighed. Derfor bliver de spillet meget online, hvor man også kan spille med andre online spillere og dyste i mod dem for at finde ud af, hvem der er den bedste strateg.

Især strategiske kortspil er populære at spille online. Det gælder spil som for eksempel poker, der er et meget populært online spil. Et andet populært online kortspil er Hearthstone, hvor man spiller med spillets egne kort, der hver har deres egne styrker og svagheder. Men også andre online strategispil er blevet populære på både mobil og computere, så der er nok at finde frem til, hvis man er interesseret i online strategispil.

Online simulationsspil

En anden populær online spilgenre er simulationsspil. Her spiller man som én karakter inden for en større verden, hvor man kan støde på andre online spillere i form af deres karakterer. Online simulationsspil havde en storhedstid for nogle år siden, men det er stadigt populært den dag i dag. Især for yngre og unge spillere, men også for de mere garvede.

Eksempler på simulationsspil er The Sims Mobile, der lancerede tidligere på året. Spillet har online features og følger de oprindelige Sims-spil. Her spiller man en figur, der har en karriere, måske en partner, et hus og så videre. Pokémon Go er et andet online simulationsspil, der har fået meget omtale i folkemunde og på medierne. Her spiller du dig selv som Pokémon-træner, og du kan finde Pokémons i dit nabolag, og stort set hvor end du befinder dig henne. Spillet er et augmented reality spil, så indlevelsen er komplet i denne spiloplevelse.

Pokemon go spiller bangkok

Online rollespil

Det største online rollespil må være World of Warcraft. Online rollespil minder på mange måder om et simulationsspil og falder også under denne kategori. Men online rollespil tager udgangspunkt i en fantasy-verden frem for en verden, der forsøger at simulere vores egen. Derfor er online rollespil også ofte koblet op på allerede udbyggede fantasy-verdener. Det vil sige online spil, der foregår i Middle-Earth fra Lord of the Rings eller som foregår på Hogwarts fra Harry Potter.

Fælles for de online rollespil er, at man ofte skal arbejde sammen i grupper for at løse forskellige missioner og opgaver. Her er der altså fokus på samarbejde, men også konkurrence i mellem to grupper. På den måde er de online rollespil også gerne strategispil, fordi man netop skal løse opgaver i samarbejde med andre spillere. Samtidig er det også et simulationsspil, hvor man kan stige i rank, bytte varer og købe varer for de penge, man tjener. Inden for de seneste år er de online rollespil også blevet populær som mobilspil.