Den velklædte gamer

Hvor kan det virke dumt, at et stereotypt billede på den almene gamer er en mand uden forstand på udseende og forståelse for eget spejlbillede. Er vi ikke ved at være trætte af det billede? Er det ikke snart bevist, at en gamer kommer i mange forklædninger. I det følgende kommer lidt inspiration til den sidste procentdel af gamere, som stadig kan tvivle på deres evner inden for mode og selvbillede. Og bare rolig – det er ikke så svært endda.

Find inspiration på nettet

Internettet flyder over med billeder på, hvordan vi skal se ud i 2019. Det handler om at bestemme sig for, hvordan man vil fremstå. Og at tage en beslutning om at stå ved hvem man er. Find et par billeder eller en kendt person, som man finder velklædt. Brug billederne som reference, når du skal på den næste shoppingtur, eller hvis du bestiller dit tøj over nettet. Det handler i høj grad om at stole på ens instinkt og intuition. Og det behøver altså ikke være sværere end at klikke sig frem til et look, som man finder fedt og stjæle stilen.

Less is more – Husk det nu

En hyppig fejl at begå, er når man som mand pøser farver og print ind i sin garderobe. Det kan være fedt med en enkelt farve eller en t-shirt med et godt print, men når man mikser de to bliver det generelle udtryk rodet og kikset. Det er fedt at være klassisk og uden for mange dikkedarer. Glem det ekstra lir og brug dine penge på de gode og enkle basisting i din garderobe. Det kommer man stilmæssigt meget længere med.

Ny garderobe behøver ikke koste en formue

Der findes et væld af butikker, som er behjælpelige med at finde det rigtige tøj til dig og det behøver ikke være dyrt. Tit kan man med fordel finde de enkle løsninger i lidt billigere udgaver, hvis man bare bruger lidt tid på at søge. Brug internettet og klik dig frem til forhandlere af herretøj, som kan hjælpe dig med et klassisk look.

Klæder skaber folk

Det er fedt at være velklædt. Det giver mening at bruge kræfter på at se godt ud. Det giver godt selvværd og det bryder et stereotypt billede af gamere, som nogle kiksede fyre uden forståelse for stil. Det skal dog samtidig give mening for dig som menneske. Brug de værktøjer til den gode stil, som du kan se dig selv i og lad så resten ligge. En fyr som prøver for meget, og som ikke har sig selv med, vil uden tvivl fald igennem og virke endnu mere kikset, end da han startede. Giv derfor dig selv lov til at tage de små skridt i en retning af en bedre personlig stil.          

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here