Dplay

Dplay er en tjeneste, som tilbyder dig at kunne se programmer fra en lang række forskellige kanaler og udsendelser. Med denne tjeneste kan du selv vælge, hvilke typer af programmer du er til og ønsker at se.

Du kan få adgang til tjeneste ved at streame den igennem din computer ved hjælp af Chromecast, eller du kan vælge at downloade Dplays Danmarks app for at få adgang til både tv-kanaler og underholdningsserier.
Der findes forskellige løsninger til dig for at kunne se Dplay alt efter, om du vil se dine programmer med eller uden reklamer, have mulighed for snigpremierer mv.

Dplay Danmark er til dig, som ønsker selv at vælge mellem dine yndlingsudsendelser. Med tjenesten kan du vælge at se programmer fra det virkelige liv i form af både reality programmer, krimiserier, live sport mm.

Dplay sport

Her er det muligt at kunne se live sport. Du kan vælge at købe et decideret Dplay sports abonnement, som giver dig adgang til at se al den sport, du ønsker.
Særligt i forhold til sportssendinger og live landskampe gælder det, at du skal have et abonnement.
Med dette abonnement får du blandt andet adgang til følgende sendinger:

 • Fodboldkampe fra Danmark, Italien, Spanien og Tyskland
 • Fodboldkampe fra Bundesligaen, La Lige, Serie A m.fl.
 • Alle kampe fra Europa League og VM-kvalifikationerne
 • Udvalgte sendinger fra tennis, cykling og motorsport fra Eurosport 1 og Eurosport 2

Den særlige fordel der findes med et Dplay sport abonnement er, at du også får adgang til alle Premium programmerne, som du kan se 24 timer i døgnet.

Populære DPlay programmer

Som med de øvrige streamingtjenester Netflix, Viaplay og HBO får du adgang til en lang række forskellige programmer, som du kan vælge at se, når du har tid.

Dplay giver dig mulighed for at følge med i en lang række af de mest populære reality programmer.
På samme vis som er tilfælde med Netflix, er der produceret en programserie eksklusivt til denne tjeneste, som kun Dplays brugere har adgang til at følge med i; ’Hedensted High’ er Dplays eksklusive sitcom.

EX on the beach – Danmark

I foråret 2018 fik reality programmet ”Ex on the beach” præmiere på dansk tv på Kanal 4. Programserien har flere andre nationale versioner – f.eks. kan du også se ’Ex on the beach – Norge + Sverige’.
’Ex on the beach – Danmark’ er den danske version af den populære MTV-succes ’Ex on the beach’.

I programserien følger man 8 smukke og unge mennesker (som nogle i forvejen er kendt fra ’Paradise’ programmerne), der i en perioden bliver bosat på Mauritius i deres tro om at være deltagende i et datingprogram.
Hvad de ikke ved, er, at de skal tilbringe deres ophold sammen med deres ekskærester.

De unge mødre

’De unge mødre’ er blandt Danmarks mest populære og længstvarende reportageserier, der havde præmiere i september 2005.
I serien følger man en gruppe unge mødre, deres hverdag, udfordringer, glæder og livet som ung mor i Danmark.
Der finders mere end 500 afsnit af ’De unge mødre’, og serien kører fortsat på Kanal 4 med nye deltagere, hvis liv man følger.
Serien er blandt andet populær på grund af deltagerne eller karaktererne, man som seer får lov at følge igennem en række programmer. Foruden livet som mor følger man deres udfordringer med kærligheden, arbejde, ønsker for fremtiden og meget mere.
’De unge mødre 2018’ har præmiere i efteråret.

Politijagt

Udover reality programmer har du mulighed for at følge med i de mere alvorlige udsendelser fra Kanal 5’s krimiprogrammer og spændingsserier – herunder ’Politijagt’.

I ’Politijagt’ følger man de danske færdselsbetjentes arbejde rundt omkring i Danmark. Som seer får man unikt indblik i, hvordan betjentene arbejder både dag og nat for at skabe sikkerhed på de danske veje. Der foretages anholdelser af fartsyndere og alkoholpåvirkede bilister blandt meget mere.
I programserien følge man en række udvalgte betjente fra danske politistationer, som med tiden er blevet populære karakterer.

Hvad kan man se på DPlay?

På denne tjeneste kan du se indhold fra flere forskellige kanaler såsom Kanal 4, Kanal 5, et stort udvalg af udsendelser fra Discovery Channel og Animal Planet, TLC og ID.
Alle programmer kan ses uden reklamer, når du vælger mellem ét af Dplay’s abonnementer.
I forhold til sport vises der kampe og begivenheder fra blandt andet Kanal 5, 6’eren samt Eurosport.

Hvad koster DPlay?

Du har som ny kunde mulighed for at få adgang til Dplay gratis i 1 måned.

Dplays priser varierer i forhold til, hvilken løsning du ønsker at benytte. Du kan vælge mellem 3 forskellige løsninger for at se Dplay:

 • Gratis
  Hvis du ønsker gratis adgang til tjenesten, har du mulighed for at se afsnit af udvalgte serier og udsendelse med reklamer. Nye afsnit bliver først tilgængelige efter 7 dage.
 • Premium abonnement
  Med valg af dette abonnement får du adgang til indhold fra de danske kanaler. Alle udsendelser vises uden reklamer, og du får adgang til snigpremierer på udvalgte udsendelser.
  Premium koster 79,- pr. måned.
 • Sports abonnement
  Dette abonnement giver dig mulighed for at se live sport fra fodbold, over tennis til motorsport og cykling.
  Når du vælger sports abonnementet, får du automatisk adgang til samtlige af Premiums udsendelser.

Sport koster 159,- pr. måned.

Uanset type af abonnement er der ingen bindingsperioder hos Dplay.

Det er simpelt at blive oprettet som bruger, hvor du blot skal vælge din ønskede løsning.
Du skal registrere dig med e-mail, loginoplysninger samt kortoplysninger.
Herefter får du adgang til utallige timers underholdning af de bedste og mest populære programmer fra virkeligheden.

Brug DPlay med din Chromecast

Du kan se tjeneste direkte i webversion på både PC og Mac igennem browseren.
Tjenesten kan ses med Cromecast fra både Android og iOS-enheder.
Der findes to slags Dplay abonnementer – hhv. Premium og Sport –, og der er mulighed for at være to brugere på samtidig.
Kvaliteten af den enhed, du streamer fra, kan influere på internethastigheden. For at opnå det mest optimale udbytte af deres programmer, er det vigtigt, at du har en internethastighed, som matcher kvaliteten af de udsendelser og programmer, du vil streame.

Download DPlay App

Foruden muligheden for at se Dplay fra din computer, kan du downloade deres app og tage dine programmer med dig overalt, hvor du har din iPhone eller iPad.

Du kan også vælge at hente app’en ned til dit Apple TV 4.
Med muligheden for at hente app’en til dit Apple TV kan du se dine yndlingsprogrammer, når det passer dig og ikke i forhold til Tv-guiden.