Dplay – Stream programmer og serier enten gratis eller med abonnement

Dplay er en tjeneste, som tilbyder dig at kunne se programmer fra en lang række forskellige kanaler og udsendelser. Med denne tjeneste kan du selv vælge, hvilke typer af programmer du er til og ønsker at se.

Du kan få adgang til tjeneste ved at streame den igennem din computer ved hjælp af Chromecast, eller du kan vælge at downloade Dplays Danmarks app for at få adgang til både tv-kanaler og underholdningsserier.
Der findes forskellige løsninger til dig for at kunne se Dplay alt efter, om du vil se dine programmer med eller uden reklamer, have mulighed for snigpremierer mv.

Dplay Danmark er til dig, som ønsker selv at vælge mellem dine yndlingsudsendelser. Med tjenesten kan du vælge at se programmer fra det virkelige liv i form af både reality programmer, krimiserier mm.

Populære Dplay programmer

Som med de øvrige streamingtjenester Netflix, Viaplay og HBO får du adgang til en lang række forskellige programmer, som du kan vælge at se, når du har tid.

Dplay giver dig mulighed for at følge med i en lang række af de mest populære reality programmer.
På samme vis som er tilfælde med Netflix, er der produceret en programserie eksklusivt til denne tjeneste, som kun Dplays brugere har adgang til at følge med i; ’Hvite Gutter’ er Dplays eksklusive norske komedieserie.

EX on the beach – Danmark

I foråret 2018 fik reality programmet ”Ex on the beach” præmiere på dansk tv på Kanal 4. Programserien har flere andre nationale versioner – f.eks. kan du også se ’Ex on the beach – Norge + Sverige’.
’Ex on the beach – Danmark’ er den danske version af den populære MTV-succes ’Ex on the beach’.

I programserien følger man 8 smukke og unge mennesker (som nogle i forvejen er kendt fra ’Paradise’ programmerne), der i en perioden bliver bosat på Mauritius i deres tro om at være deltagende i et datingprogram.
Hvad de ikke ved, er, at de skal tilbringe deres ophold sammen med deres ekskærester.

Ex On The Beach
Foto: Krestine Havemann

Ex on the beach anno 2020 var vildere end nogensinde før. Dplay (nu discovery+) var nemlig tilbage med endnu en sæson af realityserien. Denne gang var der dog tale om en All Stars-sæson, hvor nogle af de mest populære og festlige singler fra de forrige sæsoner tilbragte nogle vilde uger sammen i en overdådig villa. Deltagerne blev indlogeret i en meget eksklusiv villa på Strandvejen i Nordsjælland – en villa, der vel at mærke skønnes at være omkring 80 millioner kroner værd.

Startcastet til Ex on the beach All Stars Danmark bestod af Sidsel Borg, Tabita Thinggaard, Asbjørn Nielsen, Kevin Andrew Sarpong, Line Maria Busk, Louise Balling Jensen, Frederik Skovbjerg og Jeppe Bøg Risager. Et vildere cast kan man næsten ikke forestille sig. Datingtjek har udgivet en guide om den nyeste sæson, som du med fordel kan læse, hvis du gerne vil vide, hvad du går i vente i den nye sæson. Lad os med det samme slå fast; det går ikke stille for sig i villaen, hvor der bliver datet, sladret og knyttet bånd på kryds og tværs.  

De unge mødre

’De unge mødre’ er blandt Danmarks mest populære og længstvarende reportageserier, der havde præmiere i september 2005.
I serien følger man en gruppe unge mødre, deres hverdag, udfordringer, glæder og livet som ung mor i Danmark.
Der finders mere end 500 afsnit af ’De unge mødre’, og serien kører fortsat på Kanal 4 med nye deltagere, hvis liv man følger.
Serien er blandt andet populær på grund af deltagerne eller karaktererne, man som seer får lov at følge igennem en række programmer. Foruden livet som mor følger man deres udfordringer med kærligheden, arbejde, ønsker for fremtiden og meget mere.
’De unge mødre 2018’ har præmiere i efteråret.

Politijagt

Udover reality programmer har du mulighed for at følge med i de mere alvorlige udsendelser fra Kanal 5’s krimiprogrammer og spændingsserier – herunder ’Politijagt’.

I ’Politijagt’ følger man de danske færdselsbetjentes arbejde rundt omkring i Danmark. Som seer får man unikt indblik i, hvordan betjentene arbejder både dag og nat for at skabe sikkerhed på de danske veje. Der foretages anholdelser af fartsyndere og alkoholpåvirkede bilister blandt meget mere.
I programserien følge man en række udvalgte betjente fra danske politistationer, som med tiden er blevet populære karakterer.

Politijagt
Foto: Krestine Havemann

Hvad kan man se på Dplay?

På denne tjeneste kan du se indhold fra flere forskellige kanaler såsom Kanal 4, Kanal 5, et stort udvalg af udsendelser fra Discovery Channel og Animal Planet, TLC og ID.
Alle programmer kan ses uden reklamer, når du vælger mellem ét af Dplay’s abonnementer. Gratisbrugere bliver eksponeret for reklamer

Hvad koster Dplay?

Du har som ny kunde mulighed for at få adgang til Dplay gratis i 14 dage.

Dplays priser varierer i forhold til, hvilken løsning du ønsker at benytte. Du kan vælge mellem 3 forskellige løsninger for at se Dplay:

 • Gratis
  Hvis du ønsker gratis adgang til tjenesten, har du mulighed for at se serier og udsendelse med reklamer. Gratisbrugere kan ikke se snigpremiere.
 • Premium abonnement
  Med valg af dette abonnement får du adgang til indhold fra de danske kanaler. Alle udsendelser vises uden reklamer, og du får adgang til snigpremierer på udvalgte udsendelser.
  Premium koster 99,- pr. måned.
 • Sportspakken
  Dette abonnement giver dig mulighed for at se live sport fra fodbold, over tennis til motorsport og cykling.
  Når du vælger sports abonnementet, får du automatisk adgang til samtlige af Premiums udsendelser.
  Sportspakken koster 179,- pr. måned.

Uanset type af abonnement er der ingen bindingsperioder hos Dplay.
Der er reklamer i live TV (Simulcast) selvom du har en Premium eller Sportspakke bruger.

Det er simpelt at blive oprettet som bruger, hvor du blot skal vælge din ønskede løsning.
Du skal registrere dig med e-mail, loginoplysninger samt kortoplysninger.
Herefter får du adgang til utallige timers underholdning af de bedste og mest populære programmer fra virkeligheden.

Brug Dplay med din Chromecast

Du kan se tjeneste direkte i webversion på både PC og Mac igennem browseren.
Tjenesten kan ses med Cromecast fra både Android og iOS-enheder.
Der findes to slags Dplay abonnementer – hhv. Premium og Sport –, og der er mulighed for at være to brugere på samtidig.
Kvaliteten af det streamede indhold kan afhænge af din internethastighed. For at opnå det mest optimale udbytte af deres programmer, er det vigtigt, at du har en internethastighed, som matcher kvaliteten af de udsendelser og programmer, du vil streame.

Download Dplay App

Foruden muligheden for at se Dplay fra din computer, kan du downloade deres app, som er lavet til både Android og Apple, og tage dine programmer med dig overalt.

Du kan også vælge at hente app’en ned til dit Apple TV 4.
Med muligheden for at hente app’en til dit Apple TV kan du se dine yndlingsprogrammer, når det passer dig og ikke i forhold til TV-guiden.

Big Bang Theory - DPlay
Foto: Discovery Networks Danmark