E-commerce: B2B webshop der booster dit salg

Driver du en virksomhed, hvor du sælger produkter til enten privatpersoner eller andre virksomheder, så vil det i de fleste tilfælde være nødvendigt at have en form for e-commerce løsning. Sælger du produkter til andre virksomheder, vil det i mange tilfælde være nødvendigt at have en B2B webshop. Sælger du derimod produkter til privatpersoner, kan du vælge en almindelig webshopløsning.

Uanset om du henvender sig til privatpersoner eller virksomheder, gælder det om at have en tiltalende webshop, der præsenterer ens varer på den bedst mulige måde, og som gør det let for kunderne at handle. Samtidig er det også vigtigt, at man vælger et system, der let kan integreres med ens andre virksomhedsprogrammer, så man ikke skal bruge for meget administrationstid.

Få en integreret webshopløsning

Der findes i dag rigtig mange forskellige virksomheder, der tilbyder at designe og programmere forskellige webshopløsninger, og her gælder det derfor om at se sig godt for. Der kan nemlig være meget stor prisforskel mellem de forskellige bureauer, ligesom der også kan være stor forskel på de muligheder, der for eksempel kan være i en B2B webshop.

Overvejer du som virksomhedsdrivende at tage din virksomheds salg til nye højder ved at investere i en B2B webshop, så kan du med fordel vælge en integreret løsning. Men hvad betyder det? En integreret e-commerce løsning betyder, at din nye webshop kan integreres med dit ERP-system. Det har den helt store fordel, at du kun behøver at indtaste alle dine forskellige data et enkelt sted i stedet for flere forskellige steder. Det kan på sigt spare dig for meget tid og besvær.

Kunne du tænke dig at læse mere om fordelene ved en integreret B2B webshop? Læs mere her.

Andre vigtige funktioner

Der er også en række andre funktioner, som du bør gøre dig nogle overvejelser omkring i forhold til din e-commerce. I stort set alle tilfælde vil det formentlig være meget vigtigt for dig som virksomhedsdrivende at sikre, at din webshop altid er tilgængelig. Det betyder, at du har behov for hosting, der sikrer dig, at din hjemmeside altid er oppe. Er du hjemmeside nede, kan du risikere at miste dine salg, og det kan potentielt set blive til mange mistede kroner alt afhængigt af, hvor lang tid webshoppen er nede, og hvad dine varer koster.

Sidst men ikke mindst er det også nødvendigt, at du vælger en B2B webshop, der kan rumme alle de muligheder og funktioner, som du har behov for, og som samtidig har et brugervenligt design. Webshoppen bør være mobilvenlig, for selvom mange andre erhvervskunder formentlig sidder ved deres stationære computer, når de besøger din webshop, så er der flere og flere, der også tager mobiltelefonen i brug. Dem ønsker du ikke at skræmme væk med en webshop, der ikke er tilpasset mobile enheder.