Find den bedste smartphone til prisen

Bedste smartphone til prisen netop nu

I dag findes der utrolig mange forskellige smartphones. Med forskellige funktioner, forskelligt udseende og forskellige mærker, kan det til tider være svært at navigere rundt i smartphonens univers, eller rettere dens jungle.

For hvilken smartphone skal man vælge, når man f.eks. ønsker stærke forbindelser, brugervenlighed og et godt kamera? Det kan være, at man også har en del yderligere krav til funktioner og specifikationer. For sandt at sige er mulighederne mange, men ofte koster det med de specifikke kvalifikationer.

Overalt reklamerer de forskellige koncerner med, at de tilbyder den bedste smartphone til prisen. Men hvem skal man tro på netop i forhold til at finde den smartphone, hvor pris og kvalitet går allerbedst hånd i hånd?

En god smartphone? Et individuelt spørgsmål

Når du er på udkig efter en god smartphone, så er det et ganske individuelt spørgsmål. Nogle kan ikke forestille sig med andet end en iPhone i hånden, mens andre nyder brugervenligheden ved en Samsung eller andre mobiler med Android.

For nogle er det mobilens design og farve, som er altafgørende, mens det for andre er vigtigere med et godt kamera og robust skærm.

På trods af det individuelle spørgsmål om, hvad en god smartphone er, så vil denne artikel give dig en idé til den bedste smartphone til prisen. Dette vurderes ud fra en analyse af tests og kundetilfredshed, hvormed det bliver muligt at lokalisere, hvilken smartphone du skal vælge, når pris og kvalitet skal matches på bedste vis.

Begrænset penge på hånden? Her er den bedste smartphone til prisen

Hvis du har en begrænset mængde penge på hånden, så kommer her nogle forslag til, hvilken smartphone der er bedst til prisen. Det kan også være, at du har pengene til at købe en dyr mobil, men det er altid en fordel at vælge en god smartphone, der samtidig har en skarp pris.

Og tro det eller lad være. Det kan godt lade sig gøre at købe en god smartphone til mellem 2.000 kr. – 3.000 kr. I den forbindelse har mærker som Motorola, Nokia og Huawei lavet nogle rigtig gode smartphones, som er nærmere beskrevet nedenfor.

Motorola Moto G6 Plus

 • Koster et sted ml. 1.800-1.900 kr.
 • Den bliver flere steder betegnet som forbløffende god til prisen.
 • Mobilen er udstyret med Android som styresystem, hvilket system er kendt for en høj grad af brugervenlighed.
 • Batterilevetid på ca. 1 dag, dog med lynopladning, hvor den i løbet af godt halvanden time går fra 0 % til 100 %.
 • Skærmen er flot og skarp, hvor touch-funktionen i øvrigt fungerer optimalt.
 • Kameraet er en dual kamera, hvilket betyder, at det er muligt med portrætfunktioner, hvor baggrunden kan sløres meget. Ellers er der fin skarphed på billederne.

Huawei P20 Lite

 • Koster et sted ml. 1.900 kr.-2.300 kr.
 • Let at håndtere, da den er en smule mindre end både Motorola Moto G6 Plus samt Nokia 7 Plus.
 • Batteriet holder cirka en hel dag, hvor den dog også er blevet brugt aktivt i løbet af hele dagen. Mobilen kan lynoplades.
 • Mobilen har ikke en helt kraftfuld processor, men processoren svarer til, hvad man typisk finder i smartphones i denne prisklasse. I øvrigt er der 64 GB hukommelse.
 • Kameraet er enormt godt til selfie-billeder og flotte portrætbilleder.
 • Skærmen er en LCD-skærm, som giver flotte og skarpe billeder og et touch, der fungerer, som det skal.

 Nokia 7 Plus

 • Koster et sted ml. 2.700-3.000 kr.
 • Mobilen skiller sig designmæssigt ud med en fin kobbertråd rundt om i kanten. Herudover ligner mobilen de fleste andre smartphones i et stilrent og tynd design.
 • Batterilevetid er cirka halvanden dag, mens mobilen bliver opladet fuldt i løbet af godt en time.
 • Skærmen består af Gorilla Glas 3, hvilket betyder, at skærmen er robust. Du vil derfor formentligt ikke opleve, at den går i stykker blot ved at tabe den nogle få gange – dette er ofte kendetegnet ved Nokia.
 • Mobilen er udstyret med Android, hvilket betyder stor brugervenlighed.
 • Der er sparet på processoren, hvilket egentligt kunne betyde langsomme processer, men det er ikke tilfældet med Nokia 7 Plus. Den reagerer så hurtigt, som man kunne ønske – også med ”tungere” apps.
 • Kameraet er et dual kamera og fungerer som det skal. Baggrunden bliver ikke tilsløret på samme måde, som det er tilfældet med Motorola Moto G6 Plus, men der kommer dog fine billeder ud af mobilen alligevel.

Hvis du har et budget på omkring 2.000 kr.-3.000 kr., så kan du med fordel vælge en af ovenstående modeller, når du skal finde den bedste smartphone til prisen.

Mobilerne er i og for sig meget ens, og det bliver derfor dels en smagssag, om man foretrækker den ene eller den anden. Visse funktioner er forskellige, hvorfor du kan undersøge det hele lidt nærmere.

Ved at vælge én af disse ovennævnte mobiler er du i hvert fald sikker på at få den bedste smartphone til prisen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here