Hvis du går og er bekymret for, om det er lidt for let for tyvene at komme ind i dit hus, så kan Lindrucker sikkerhedsprodukter give dig ro i sindet. Lindrucker vindueslås og vindueshaspe forhindrer tyven i at komme ind gennem dine vinduer og døre. Læs mere her om de smarte sikkerhedsprodukter som gør, at du sover trygt og godt om natten.

Lindrucker vindueslås holder hjemmet sikkert

Vindueslåse kan være en super god idé, hvis du vil sikre dig mod uvenlig indtrængen gennem dine vinduer. Disse kan både sikre vinduer og døre og kan klare op til 700 kg belastning. Vindueslåsene er super lette at montere, så det er noget, du sagtens selv kan gøre. Der følger et lille beslag samt de nødvendige skruer med i pakken.

Låsen er også nem at bruge. Du låser den ved hjælp af en lille pind, som du trykker ind. Når den er låst, kræver det en nøgle at låse den op igen.

Vindueshaspe som en ekstra forsikring

Lindrucker vindueshaspe er blandt de sikreste på markedet. De kan hverken knække eller underbores, og det vil tage tyven mindst 11 minutter med en skruetrækker at komme igennem.

Hapsen er diskret og enkel i designet, så den ikke forstyrrer indretningen i dit hjem. Den er lavet af børstet rustfrit stål og er lavet i hånden.

Du kan også købe haspen med en stormkrog. Denne gør det muligt at sikre dit vindue, selvom du ikke vil have den helt lukket.

Gør dit hjem sikkert mod indbrud

Hvis du vil være sikker på, at tyven ikke kan finde sin vej ind i dit hjem, er det smartest at sikre alle vinduer i stueetagen. Hvis du har værdier i din garage, kan du med fordel sikre vinduerne her også.

At forebygge indbrud er altid en god idé, men hvis du har mange værdier eller bor i et særlig udsat område, kan det stærkt anbefales at sikre dit hus.

Når alt kommer til alt, så handler det heller ikke kun om at passe på sine værdier, det handler om tryghed for dig og din familie.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here