Forsyning til kontoret

De første PC’er blev hvermandseje i slutningen af 80’erne. Og straks blev der af nogle kloge mennesker spået, at nu ville vi gå det ”papirløse samfund” i møde. Knap 20 år senere toppede denne spådom en liste af alletiders dårligste spådomme.
I dag har hver husstand mindst en printer. Og hvad printer de på? Nemlig. Vi forbruger papir som aldrig før! Der bliver printet dokumenter, fotoer, plakater, pjecer, brochurer, endda hele bøger på vores hjemmeprintere. Hvad vi ikke plejer at være så bevidste om: Hvor meget en PC, eller endda en lille tablet eller smartphone plus en printer kan. Med et par dimser kan vi i dag producere det samme som man for en generation siden skulle bruge et helt kontor til. Et helt kontor, inkl. kontorchef, sekretær, kontorassistent, fotograf, retoucher, og postafdeling. Og så kunne sådan et kontor stadig ikke kopiere i farver.

Ikke engang kaffen var bedre dengang. Hvilket kontor havde råd til en espressomaskine?

Alle har brug for kontorartikler

At hver af os i dag kan erstatte et komplet kontor betyder også at vi alle har brug for smarte kontorartikler. Gode nyheder for dem der sælger dem. Der er et stort efterspørgsel for kontorartikler. Og fordi der er stort efterspørgsel, er der også megen konkurrence. Jo mere konkurrence og udbud, jo større pres på priserne. Det er gode nyheder for os. Fordi kontorartikler er ikke længere dyre specialartikler til professionelle. De er også blevet hvermandseje, og de er blevet både billige, gode og nemme at få fat på.

Køb dine kontorartikler online 

Langt den største del af handlen i kontorartikler sker i dag online. Der er kun få specialforretninger tilbage og de fokuserer mest på de mere specialiserede artikler. Og hvad man måske lige er løbet tør for og skal have fart.
I online kontorartikel butikker har du et kæmpe udvalg til gode priser. Du kan sammenligne mange artikler på en gang og du har endda 14 dages fortrydelsesret. Der er ingen butiksassistenter der bliver stressede og sure fordi du ikke kan bestemme dig. Du har lige så megen tid som du har brug for og online butikker er åbne 24/7.
Levering går problemløst og hurtig. Hvis du bestiller inden kl. 13, er der gode chancer for at du har varerne dagen efter. Og hvis du køber for et par hundrede kroner plejer leveringen endda være gratis.

Kontorartikler er også blevet smarte

Det må siges. Kontorartikler er ikke længere bare papir, karton og blyanter. De omfatter i dag også digitale mirakelværker. Som lommeregnere, MFC printere, håndholdte scannere og specialprintere og meget mere. Snart vil vi også få decideret intelligente og selvlærende kontorartikler. Men lad os være lidt forsigtigt med spådomme af den slags. Dem har vi ikke så gode erfaringer med.
Det er helt utroligt hvad en lille fotoprinter i dag rent faktisk kan, og hvor hurtigt den kan det. I de gamle dage printede man med bogstaver støbt i bly. De skulle sættes efter et manuskript, i en sættekasse, spejlvendt. Og monteres i print pressen. Fotoer skulle overføres til zinkplader igennem ætsning med syre. Det var hårdt arbejde i et decideret usundt arbejdsmiljø.

Tænk hvad Gutenberg, tyskeren som har opfundet den første printer i 1515, ville sige, hvis han så en lille Canon fotoprinter!