Kender du disse 5 iPhone funktioner?

Hvis du har en iPhone, så er der en nogenlunde chance for, at du slet ikke kender alle de funktioner, der er gemt i telefonen.

Nogle af disse funktioner er ret smarte og funktionelle, mens andre stort set aldrig vil blive brugt. Det er dog en god ide at kende til dem, og derfor kan du her blive klogere på 5 smarte funktioner, som du muligvis ikke kender på din iPhone.

#1 Sådan retter du let i din tekst

Du har lige skrevet en lang SMS på din iPhone, og nu opdager du, at der er en fejl midt i teksten. Det kan godt være ret besværligt at ramme det rigtige sted ved at klikke med fingeren, og dette kan føre til stor frustration. Der er heldigvis en lettere metode.

Hvis du holder fingeren inde på mellemrumsknappen, så vil du let kunne føre cursoren hen til et ønsket sted, dette er vildt praktisk og smart.

#2 Reboot

Er din iPhone gået i stå og frosset på en side? Hvis dette sker, hjælper det ikke meget at trykke på home knappen, men hvad gør man så?
Hvis du holder home knappen og power knappen inde samtidig, så vil du reboote telefonen, og dette vil altid være muligt. Hvis du har en af de nyere modeller, skal du muligvis holde home knappen og volume knappen inde samtidig.

Denne funktion er langt fra ligegyldigt, og selvom iPhones ikke går i stå ofte, så kan denne funktion stadig være meget praktisk.

#3 Tag diskrete billeder

Hvis du ikke ønsker at være alt for tydelig, når du tager billeder, så er der to meget diskrete måder at gøre det på.

Hvis du har kamera appen åben, så kan du tage et billede ved blot at trykke på volume knappen. På den måde kan du tage nogle meget diskrete billeder.

Vil du gerne vil endnu mere diskret? Du kan faktisk tage et billede helt uden at røre telefonen. Hvis du har et headset på, kan du blot trykke på volume knappen på ledningen, og så vil du tage et billede.

#4 Størrelse på tekst

Hvis du har problemer med synet, så er der gode nyheder for dig. I dine indstillinger kan du nemlig ændre din foretrukne tekststørrelse. Hvis du ankommer til en hjemmeside eller app, der understøtter disse individuelle ønsker, så vil teksten blive forstørret til din foretrukne størrelse. Dette er meget smart for personer, der har problemer med synet, eller som også gerne vil anvende telefonen, når de ikke har briller på.

#5 Fald i søvn til musik, podcast eller lydbog

Mange af os kan godt lide at have nogle baggrundsstøj, når vi skal sove. Det eneste problem er, at man ofte vågner mange timer senere, og så spiller musikken eller lydbogen stadigvæk.

Men hvis du indstiller et stopur til (fx) 2 timer, så vil du have mulighed for at vælge ”stop afspilning” frem for din valgte alarm. Derved vil din afspilning automatisk stoppe, ligegyldigt hvad du lytter til.

Comments are closed.