Køb din næste seng online til en god pris

Få, simple regler kan redde din nattesøvn

Sund nattesøvn handler ikke blot om at sove dybt eller længe, det handler om overskud og gode oplevelser. Alt for mange danskere har søvnproblemer, og det er ærgerligt, for dette kan helt undgås ved at følge nogle få regler, når du køber seng.

Kvalitet kommer altid i første række, men det nytter ikke noget at investere mange penge i en ny seng, hvis den ikke passer til dine søvnbehov. Kropsvægt, liggeposition og præferencer bør alle spille en stor rolle, men gør det sjældent, når de fleste køber ny seng. Alle sover forskelligt, og du finder således sjældent den rigtige seng, ved at prøve fem forskellige modeller på ti minutter i den nærmeste sengebutik.

Det bedste du kan gøre for dig selv, er at indlede en samtale med en specialist på området. Du vil kunne fortælle om dine præferencer, og specialisten vil kunne informere dig om nøjagtigt hvilken seng, der passer bedst til dig. Du tænker måske, at det kan være svært at finde en specialist, men dette kan du faktisk gøre hjemmefra. Hos BedreNætter kan du nemt komme i direkte kontakt med en sengespecialist, som vil hjælpe dig med at finde en seng der tager hensyn til dine søvnbehov.

Hvorfor en elevationsseng vil revolutionere din nattesøvn

En god seng, der er tilpasset dine behov, kan gøre underværker for din nattesøvn. Det kan dog være svært at vælge rigtigt, hvis ikke man får den rigtige vejledning. Der er en tendens til, at folk der køber seng ofte vælger en model der er for blød til deres egentlige behov. Det sker, fordi folk kun prøver deres nye seng i få minutter før de vælger den. Hvis sengen føles blød og behagelig, så vil de fleste typisk vælge denne seng, fremfor en fastere model, som måske er bedre for deres nattesøvn. Det er vigtigt at huske, at hvad der føles behageligt i fem minutter, ikke nødvendigvis er det bedste over en hel nat.

Der findes forskellige senge til forskellige behov, men der er dog enkelte generelle søvnproblemer, som kan forebygges med den rette seng. Du kan eksempelvis med fordel vælge en elevationsseng, hvis du har ryg- eller lændeproblemer. I en elevationsseng kan du justere din position, således at der i allerhøjeste grad tages hensyn til dine specifikke behov. Der findes således en elevationsseng til enhver vægtklasse og liggeposition, og det er bestemt anbefalelsesværdigt.

Det er vigtigt, at du investerer i god kvalitet, når du køber seng. De seneste år er antallet af onlinehandler vokset eksplosivt, og det med god grund. Som forbruger kan man få sine varer til en bedre pris, idet onlinebutikker ikke skal vedligeholde udgifter til fysiske butikker og showrooms. Ved at handle online kan du opnå fordele, som du ikke vil kunne opleve i en fysisk butik, og derfor er det anbefalelsesværdigt at gå ad denne vej, når du skal købe ny seng. Et eksempel på en god elevationsseng, som kan fås til en fordelagtig pris, er Venus modellen. Denne seng danskproduceret, og kommer blandt andet med en 25-årig garanti på fjedre og rammebrud.
Du kan se nærmere på modellen her.

Gode grunde til at vælge en kontinentalseng

Der er mange fordele ved en elevationsseng. Her kan man nemt slå benene op, læse en god bog, eller koble af foran fjernsynet. Det sætter mange pris på, og hvis du sikrer dig at din nye seng er indstillet efter dine behov, så vil en elevationsseng kunne skabe glæde og velvære i mange år fremover.

Hvis velvære skal være i højsædet, så er en kontinentalseng ligeledes et fremragende valg. Denne type seng har tre madraslag, og disse samarbejder om at give den bedst mulige komfort og liggeposition. Nederst findes en boxmadras, som danner sengens platform. Denne platform kan også udgøres af skum, men en boxmadras vil typisk være udtryk for en højere kvalitet. Over boxmadrassen findes springmadrassen, og fjedrene i de to madrasser vil i en god seng samarbejde om at tilpasse sig din kropsvægt og position, for på denne måde at garantere en sundere nattesøvn.

En god seng bør nemlig tilpasse sig din krop og liggeposition, og vil støtte dig netop der hvor du har mest brug for det. Denne individuelle støtte er det vigtigste aspekt når du vælger seng, for det er den individuelle støtte der garanterer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen. Hvis din seng blot er produceret uden omtanke for dine præferencer, så vil du opleve, at du vender og drejer dig konstant i løbet af natten. Den manglende støtte opleves som en irritation, som tvinger dig til at justere din position, og det resulterer i en hyppigt afbrudt søvn. En god, personligt tilpasset seng vil derimod garantere, at du kan sove dybt, længe og blive udhvilet. Og det kan du i en god kontinentalseng. Du kan se et bredt udvalg lige her.

En sengeramme til den kræsne forbruger

Hvis du vil designe din egen seng, så er en sengeramme det oplagte valg. En sengeramme er typisk bygget i træ, og i denne ramme vil du kunne installere madrasser efter eget valg. Hvis du har rygproblemer og derfor har brug for en skummadras, så kan du frit vælge at opbygge din seng med sådan en madras, og måske en boxmadras nedenunder som støtte. Hvis du hælder mere til den solide og sunde støtte der fås i en springmadras, så kan du vælge at installere denne og kombinere den med en hvilket som helst anden type madras.

Igennem en dialog med en specialist vil du bedst kunne vurdere, hvilken type madras eller madraskombination der vil være optimal for dig. Du kan således bruge sengerammen som den ultimative vej til en forbedret nattesøvn. Der er mange forskellige typer sengerammer på markedet, og her bør det understreges at man altid skal være opmærksom på hvilket materiale sengeramme er lavet i. Af hensyn til produktets levetid, så er det vigtigt at sengerammen er bygget i træ og ikke blot et erstatningsprodukt.

Man kan få sengerammer i mange forskellige typer træ, og fælles for dem alle er at de vil pryde ethvert soveværelse, hvis de forarbejdes korrekt. Undersøg derfor altid, hvilken kvalitet din sengeramme er af, før du investerer. Hvis rammen er af god kvalitet, så har du et personaliseret produkt som vil garantere den bedst mulige og mest udhvilende søvn i mange år frem. Du kan se et bredt udvalg af eksklusive og danske sengerammer lige her.

Hvorfor en god seng er din vigtigste investering

En god seng er grundlaget for en sund livsstil og giver overskud til alt, hvad vi foretager os i hverdagen. Hvis ikke vi sover godt, så kan vi ikke fungere ordentligt på vores arbejdsplads, i vores fritid eller i vores relationer til andre mennesker. God søvn er grundlaget for vores velbefindende.

Vi kender alle det, at vågne op med hold i nakken eller ondt i lænden efter at have ligget forkert. Mange år i en forkert seng vil give tydelige problemer, og selvom man ikke kan mærke dem efter én nat, så vil de træde frem efter lang tid i den samme seng. En dyr seng er ikke garanti for god nattesøvn. Du skal tage hensyn til dine egne præferencer og behov, og en dyr seng kan sagtens vise sig at være helt og aldeles uhensigtsmæssig at sove på for dig.

Vælg derfor din nye seng med omhu. Indled en dialog med en specialist, og vær opmærksom på dine egne behov. Dette er den sikreste vej til en sundere, dybere og bedre nattesøvn.
Hos Bedrenætter.dk finder du masser af senge til yderst skarpe priser og sublim rådgivning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here