Mænd kan nu teste sædkvaliteten hjemmefra

”Gå nu til lægen” er en sætning, som mange mænd har måttet høre fra deres kærester igen og igen. Mændenes sjældne lægebesøg kan hænge sammen med, at de finder lægebesøg intimiderende eller ikke kan finde tid og rum til dem. Den danske virksomhed ExSeed Health har fundet en løsning på, hvordan mænd selv kan teste deres sædkvalitet i private hjemlige omgivelser. Hjemmetesten er netop blevet mulig i Danmark.

Testen henvender sig til par, der planlægger at få børn, eller til mænd, som blot er nysgerrige på kvaliteten af deres sæd.

Fertilitetstesten er nem og nøjagtig

ExSeed Health skriver på deres egen hjemmeside, at resultatet af deres hjemmetest er lige så præcise som fertilitetsklinikkens resultat. Virksomheden lover 99 procent nøjagtighed i deres hjemmetest.

Testen udføres ved at anbringe en sædprøve i en ExSheed-enhed med indbygget mikroskop. Sædens kvalitet måles og analyseres ved hjælp af en app, som hentes ned på smartphone. Testresultatet viser sig efter få minutter. Den danske producent bag testen garanterer for en brugervenlig test, med simple instruktioner, som er lette at følge. 

For at optimere deres produkt har ExSheed Health samarbejdet med blandt andet Mikrotopic, NMC Health og Trifork.

Skræddersyet program til kamp mod dårlig sædkvalitet

Flere og flere mænd oplever problemer med dårlig sædkvalitet, og det er til stor frustration for mange par, der ønsker sig børn. Til de, som køber hjemmetesten, tilbyder ExSheed Health et personligt program specielt udviklet til at forbedre dårlig sædkvalitet. Programmet er bygget op som en livsstilsændring og strækker sig over cirka tre måneder. Virksomheden bag programmet skriver på deres hjemmeside, at brugere af deres produkt har løbende adgang til eksperter i fertilitet via deres app.

ExSheed Health har planer om snart at markedsføre deres produkt i andre dele af verden, blandt andet USA og Asien.

Et barn koster 1 million kroner de første 18 år

Der laves ofte diverse beregninger omhandlende udgifterne til at få et barn. En godt bud er, at det i gennemsnit koster 1 million i de første 18 leveår for det første barn. Barn nummer 2 er lidt billigere i drift, da der kan opnås en besparelse på ca. 25% alt efter aldersforskel, køn osv. Altså koster barn nummer 2 ca. 750.000 kr. Har du allerede børn kan du se en masse udstyr til børn her hos vores søstersite.