Nu kan beskeder fortrydes i Messenger

Har du nogensinde været for hurtig på tasterne? Mange danskere har ærgret sig over at have sendt en besked til den forkerte person på Facebook. Andre har fortrudt en besked sendt i fuldskab eller vrede til en Facebook-ven. Genkender du de situationer, vil du nok kunne få gavn af en ny ændring på Facebook. Nu er det nemlig muligt at fortryde og slette beskeder igen fra Messenger. 

Du har kun 10 minutter

Facebook-brugere har længe efterspurgt muligheden for at kunne slette en sendt besked, inden modtageren læser den. Nu responderer Messenger ved at gøre handlingen mulig. Hvad enten du skriver til en enkelt person eller en hel gruppe i Messenger kan det nu lade sig gøre.

Du har desværre ikke lang tid til at fjerne beskeden, der får dig til at krumme tæer. Det skal gøres inden for 10 minutter. Efter den tidsramme er beskeden permanent sendt. Det nytter altså ikke noget at fortryde nattens fuldebesked den efterfølgende morgen.

Sådan sletter du en besked

For at slette din besked i Messenger skal du holde en finger på beskeden. Kort efter modtager du en note om, at du kan fjerne din besked for alle. Tryk på den, og beskeden vil blive slettet. Beskeden bliver kun fjernet, så længe den endnu ikke har været åbnet af modtageren. Det er en god idé at tjekke, at beskeden stadig står som uåbnet, inden du forsøger at fjerne den.

Vær opmærksom på, at der vil stå i Messenger-samtalen, at du har fjernet en besked. Det får både afsender og modtager besked om. Facebook vil kunne få adgang til indholdet i en fjernet besked, hvis det bliver nødvendigt. Det kan for eksempel blive aktuelt, hvis beskeden bliver anmeldt for at overskride Facebooks regelsæt om at holde en god tone.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here