Qi opladere til iPhones – Derfor er det smart

De fleste er efterhånden ejer af en mobiltelefon. De fleste er samtidig også dybt afhængig af denne i alle livets aspekter. De fleste vil have behov for at bruge deres mobiltelefon i forbindelse med arbejdet, når de skal passe deres sociale liv, eller når de skal underholdes. Derfor er vi samtidig også dybt afhængige af, at der altid er strøm på vores mobiltelefon. Hvis ikke der er dette, er mobiltelefonen fuldstændig ligegyldigt, og kan ikke bruges til noget som helst. Derfor er det altså centralt for, at vores telefon kan leve op til vores behov.

Derfor bruger de fleste altså også opladeren til deres telefon på en daglig basis. Dette vil i de fleste henseende betyde, at ledningen til opladeren slides. Særlig, hvis man har denne med sig rundt eller konstant skal rykke denne, så mobilen er i nærheden af en selv, vil man opleve, at ens lader bliver slidt. Dette vil i sidste ende betyde, at denne ikke længere kan bruges, og dermed vil man ikke kunne få strøm på sin mobil, hvilket gør den fuldstændig ubrugelig. Dog er der i løbet af de seneste par år komme en ny måde at lade på. Denne oplader kaldes en Qi oplader, og er trådløs.

Nem og hurtig opladning

Hvis man har brugt sin telefon hele dagen, vil man ofte opleve, at denne mangler strøm, når man kommer hjem fra arbejde. Dette vil selvfølgelig betyde, at denne trænger til at komme i opladeren. Dog er det en utrolig besværlig proces at skulle finde sin oplader, og sætte telefonen i stikket. Dette kan betyde, at man ikke vælger at oplade sin mobil, og dermed venter til den er helt tom. Det kan samtidig også betyde, at man sætter sin telefon til opladning inde i soveværelset, hvor opladeren i de fleste tilfælde vil være placeret. Denne mulighed vil betyde, at man ikke har sin mobil i nærheden, når man laver andre ting.

Med Qi opladere til iPhones bliver hele opladningsprocessen pludselig langt mindre kompliceret. Opladeren er nem og hurtig at rykke, og desuden kan man blot ligge mobilen oven på opladere for at få lov til at få strøm på telefonen. Desuden er denne type opladning perfekt, hvis man har problemer med at vide, hvor telefonen befinder sig. Hvis man ved, at man altid ligger den på opladeren, vil man altid vide, hvor den er, og man undgår dermed en del frustration.

Vær sikret en fuldt opladet mobil dagen lang

Som det allerede er nævnt, vil de fleste oplade deres mobil en gang om dagen. Dette vil for de fleste være i løbet af natten. Dermed vil man altså også nå til et punkt i løbet af dagen, hvor man ikke længere har mere strøm. Med en QI oplader kan man have denne placeret nær sin arbejdsplads eller et sted i stuen, så man først og fremmest alt ved, hvor mobilen er, og derudover altid har strøm på. I stedet for at oplade mobilen en gang om dagen, vil man altså oplade hele dagen, og dermed altid have strøm.

Denne måde at lade op på, hænger perfekt sammen med den måde, hvorpå vi bruger vores telefon i dag. Hvis mobilen skal leve op til vores behov, er det nemlig nødvendigt, at den altid er ladet op, og dermed også altid giver mulighed for at kunne bruges. Derfor vil mange også argumentere for, at den trådløse måde at oplade på, der går under navnet Qi oplader, er den fremtidige måde at lade sin telefon op. Derfor er det også den perfekte investering, hvis man er på udkig efter en ny oplader efter, at den gamle er slidt ned.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here