Sådan får du mere tid til at vækste din forretning

Jeg hedder Jonas, har været selvstændig de sidste 7 år, og i dag hjælper jeg firmaer og selvstændige med og optimere deres egen tid, gennem processer og andre tidsbesparende øvelser, hvorfor arbejde 60 timer om ugen, når du måske kan arbejde 35?

Det gælder om at optimere sin tid mest muligt, for at kunne øge sine chancer for at vækste sin butik væsentligt. Derfor har vi valgt i denne artikel at gennemgå, hvad du kan gøre for at spare tid i hverdagen og fokusere på, hvad du er bedst til og/eller hvad du helst vil bruge din tid på.

Det er nemlig svært, at nå det hele på 24 timer, så optimering er den eneste vej frem.

VA og eksterne bogholdere

Gør det du er bedst til, og hyr en Virtuel Assistant. Kan dit arbejde klares på engelsk kan du få disse VA’er langt billigere end dansk arbejdskraft, og du kan bruge disse til og lave research for dig, booke dine ferier, kontakte kunder for dig og meget andet, du ikke gider eller har tiden til.

Jeg ved min kæreste elsker, at få blomster som overraskelse, men jeg skal ikke huske på og få det gjort mere, for min VA gør det reelt set for mig.

Det kan også være noget så irriterende som det og bogføre der let tager dig 3 aftener, hvis du i stedet har en ekstern bogholder der kan gøre det for dig, så sparer du tid, der enten kan bruges med familien eller vækste din forretning.
Mange bogføringssystemer nu om dage tilbyder også en app, så du bare kan scanne dine bilag fra telefonen, og så bogfører de det selv.

Måltidskasser

En ting der tager meget af din tid i hverdagen udover søvnen er din mad. Mange bruger ofte 15-30 min på at tilberede aftensmad og mindst 15 min på at lave frokost.

Da jeg begyndte at bestille måltidskasser, fik jeg langt mere tid i hverdagen. Jeg prøvede at bestille en pakke fra Kokkens Hverdagsmad, hvor jeg blot skulle varme retterne i ovnen inden jeg kunne spise dem.

Udover tilberedningstiden, så slap jeg også for, at gå i supermarkedet et par gange om ugen, for og fylde køleskabet op. Med måltidskasserne bliver maden serveret foran min hoveddør hver uge, og jeg skal blot tænke på og varme det.

AI – er vejen frem

Har du ofte de samme kedelige opgaver på tapettet, kan det være en ide og tænke i AI, machinelearning og alle de her fancy udtryk, der reelt set dækker over, opgaver mennesket drænnes med, kan man udvikle en computer til og klare mindst lige så godt.