Samsungs foldbare smartphone er på trapperne

Samsung-foldbare-smartphone-paa-vej

Snart får den flade standard-smartphone konkurrence. Samsung har netop præsenteret en helt ny smartphone – den unikke Galaxy Fold-model, der har et banebrydende design. Som navnet indikerer, kan du med en enkel bevægelse folde mobilen med storskærm sammen til en kompakt smartphone. Telefonen kommer på det markedet til foråret.

Udfoldelig telefon

Den nye Galaxy Fold har i udfoldet tilstand den største skærm, som du overhovedet finder på Samsungs smartphones. Infinity Flex-skærmen er 7,3 tommer og har en opløsning på 2048 x 1536 pixels. Skærmen er fremstillet i et materiale, der er bøjeligt. Herved undgår du et forstyrrende foldemærke på skærmen i udfoldet tilstand.

Fold ud-funktionen åbner op for nye spændende muligheder. Det er for eksempel muligt at få vist tre aktive apps på samme tid i udfoldet form. Det er praktisk, hvis der for eksempel tikker en mail ind, samtidig med at du vil tjekke noter og have overblik over din musikliste.

Telefonens 12 GB hukommelse og den store skærm gør det muligt at følge med på alle tre apps uden problemer med telefonens hastighed eller størrelsen på dine apps.

Som en lille bog kan du folde din smartphone sammen efter brug. Den lukkes fladt med et klik, så du kan få plads til den i lommen. Telefonens ydre skærm giver den et lidt retro udtryk med de 4,6 tommer. Den ydre skærm har en opløsning på 1600 x 900 pixels.

Galaxy Fold har seks kameraer

Samsungs nye smartphone har intet mindre end seks kameraer. På den måde kan du indfange virkeligheden fra enhver vinkel. I udfoldet form kan du benytte dig af telefonens to linser ved selfie-kameraet.

I sammenfoldet form kan du anvende selfie-kameraet på mobiltelefonens front. På telefonens yderside er placeret tre kameraer med hver sin type linse. Kameraerne har henholdsvis en vidvinkel-linse, en ultravidvinkel-linse og en telefoto-linse.

Telefonen kan fremover fås i farverne Cosmos Black, Space Silver, Astro Blue og Martian Green. Den nye teknologi betyder, at Galaxy Fold er markant dyrere end tidligere smartphones. Telefonen koster 2000 dollars, og danskerne forventes at skulle give mere end 13.000 danske kroner for telefonen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here