Scan din håndbagage med Momondos app

Scan håndbagage med Momondo app

’Cheap flights, hotels & travel’ – det er, hvad hotel- og rejsesøgemaskinen Momondo lover brugerne af deres app. For at gøre appen ekstra funktionel har Momondo udnyttet den nyeste teknologi inden for Augmented Reality (AR). Med den kan du nu scanne din bagage for at se, om bagagen er tilladt i passagerkabinen hos dit flyselskab.

Hurtigt og bekvemt

Besværet ved at måle og veje sin kuffert kender du sikkert til inden en rejse. Det kan tit være endnu mere besværligt at beregne målene, når du skal hjem fra rejsen og har nyindkøbte souvenirs med i kufferten.

Ofte er det dog nødvendigt med præcise mål på bagagen for at vide, om den lever op til flyselskabets regler for håndbagage. Kravene til håndbagage kan variere fra flyselskab til flyselskab.

Den nyeste AR-teknologi er en hurtig og bekvem scanningsmetode til at finde ud af, om din bagage går an som håndbagage. Momondo har gjort værktøjet ’Carry-On Checker’ til en del af den globale rejsesøgemaskinens app. Med det enkle værktøj, der anvender AR, får du besked om, om din bagage er tilladt i passagerkaninen hos netop dit flyselskab.

Sådan bruger du Momondos ’Carry-On Checker’

For at beregne målene på din bagage med den nye AR-teknologi skal du gøre som følgende:

  • Hent appen ’Momondo’ til iOS eller Android i App Store eller Google Play*.
  • Klik på ’Mål din bagage’.
  • Før dit kamera rundt om bagagen for at måle størrelsesforholdene.
  • Appens værktøj ’Carry-On Checker’ beregner bagagens højde, længde og bredde.  
  • Målene på bagagen sammenlignes nu med reglerne hos flyselskabet, du rejser med.
  • Du kan nu aflæse, om bagagen går an som håndbagage i flykabinen eller ej.

*Det kræver dog iPad Pro (9.7, 10.5 eller 12.9) første og anden generation, iPhone SE eller nyere, iPad (2017) og Android-enheder, der er understøttet af ARCord.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here