SEO/Søgemaskineoptimering – sådan fungerer det


SEO er en forkortelse for ’Search Engine Optimization’ og er på dansk oversat til søgemaskineoptimering. I denne artikel vil du få en masse generel viden omkring dette emne, du vil lære mere om links, ekstern hjælp og meget andet.

Først og fremmest vil du nu blive introduceret ganske kort til emnet, således at du har den nødvendige baggrundsviden for at optimere forståelsen af resten af artiklen.

SEO er primært blot en række af forskellige muligheder for at gøre Googles algoritmer glade. Når man gør dette, så vil man nemlig rangere højere på Google, hvilket altid er en fordel.
Søgemaskineoptimering kan groft sagt opdeles i tre forskellige kategorier, disse er:  

 • On-site tekster 
  – Teksterne på din hjemmeside.
   
 • Det tekniske aspekt 
  – Hastighed, kodning og meget andet.   
 • Linkbuilding 
  – Links fra din hjemmeside til andre, interne links på din hjemmeside og eksterne links fra andre hjemmesider til din.   

Links er virkeligt effektive 

Linkbuilding er som sagt en meget vigtig del af søgemaskineoptimering. Derfor kan du med stor fordel også kende til definitionerne og fordelene ved de forskellige typer af links.  

 • Interne links  
  Dette er links, der forbinder dine undersider med hinanden. Dette giver både en stigning i SEO-værdien, og det giver en masse brugervenlighed, da det hjælper brugerne med at navigere rundt på din hjemmeside.
   
 • Eksterne links
  Disse kaldes også for ’backlinks’. Dette må siges at være de mest effektive links. Et backlink er et link fra en anden hjemmeside til din, dette giver dig ikke blot flere besøgende gennem det specifikke link, det hjælper også på din søgemaskineoptimering.
   
 • Udgående links 
  Hvorfor ville man nogensinde linke væk fra sin egen hjemmeside? Det giver faktisk meget god mening, og det er en rigtig god ide, så længe du ikke linker til direkte konkurrenter.
  Du kan med stor fordel linke til informationssider, hvor brugerne kan finde mere information, hvorefter de kan vende tilbage til din hjemmeside.  

Alle disse typer af links er med til at højne din hjemmesides værdi. Mængden af denne værdi afhænger dog af, hvor relevante de forskellige links er.  

Hvordan kan du få hjælp til søgemaskineoptimering?  

SEO kan være en svær størrelse at komme i gang med. Det er nemlig en af de ting, som langt de fleste sagtens forstår, men som er yderst svær at mestre.
Når man taler om dette emne, så er det meget vigtigt at forstå, at der er hundredvis af bittesmå ting, som kan optimeres hele tiden, og derfor er der rigtig mange, som vælger at få hjælp til deres SEO fra en ekstern virksomhed.

Denne hjælp får mange blandt andet fra River Online. Her får du nemlig den bedst mulige hjælp til at optimere din hjemmeside, dine tekster og dine links. Du behøver naturligvis ikke at stole på denne artikel – du kan blot læse de mange flotte anmeldelser på Trustpilot eller på Facebook. Hvis du gerne vil have søgemaskineoptimeret din side – så kan du roligt spørge River Online til råds.  

Display networks vs. search networks 

River Online hjælper dig ikke kun med at skrive tekster og indsætte links, de yder også en masse andre services, som du kan nyde godt af.

De er blandt andet også eksperter i Google AdWords, som virkeligt kan tage din marketing til det næste niveau.
Her kan du for eksempel få oprettet annoncer på display networks som YouTube, eller du kan få oprettet effektive kampagner på search networks som for eksempel Google.

Mulighederne er virkeligt mange, og det handler blot om at gribe dem.
Hvis du får hjælp til SEO, så kan du uden tvivl optimere din trafik, og det må siges at være en rigtig god investering.