Skjulte romantiske filmperler på Netflix

Netflix er spækket med formidable romantiske indiefilm, som ikke altid popper frem i anbefalingerne. Det er tit de samme film, der står som trending på siden, fordi nye og store film som ofte er mest populære. Derfor gemmer der sig en hel del perler rundt i krogene af de mange genrekategorier på Netflix. Det gør det spændende at grave lidt dybderne på den populære streamingtjeneste.

Her får du et par forslag til nogle af de bedste romantiske film, der gemmer sig på Netflix, som helt sikkert er værd at se.

Paterson

Her er en af de små guldklumper, der har modtaget stor ros fra anmeldere, men som forsvinder en smule i mængden af nye Blockbuster hits. Det er dog en unik filmoplevelse, som i sin enkelthed belyser, hvordan selv små liv kan være store.

I filmen følger man manden Paterson, som til hverdag arbejder som buschauffør i New Jersey. Livet i den lille by er præget af sagte rutiner kun afbrudt af den rastløse og eksotiske kone samt en hund, der måske ikke er helt til at stole på. Paterson nyder dog det stille liv og skriver smuk og observerende poesi om hans omgivelser. Ugen går sin sædvanlige gang, med der viser sig dog nogle bemærkelsesværdige hændeler undervejs.

Hundredefodsrejsen (The Hundred-Foot Journey)

Dette er en af de film, som skal ses på en regnvejrsdag. Der summer af Feel-Good følelser, romantik, eventyr og gastronomisk fabelagtighed.

Historien følger en indisk familie fra en dyb tragedie i hjemlandet og gennem en rejse smukke Frankrig. Dog opstår der hurtigt en humoristisk nabokrig mellem den nyåbnede indiske restaurant og Michelin restauranten på den anden side af vejen – blot hundrede meter væk.

Hassan er familiens midterste barn og den bedste kok. Der opstår romantiske gnister mellem ham og souschefen hos konkurrenten, mens han langsomt mestrer det franske køkken.

To All the Boys I’ve Loved Before

Dette er en af Netflix egne film, som med tiden har vist sig at blive lidt af et kultfænomen. Filmen har ikke modtaget høj kritisk anerkendelse, men har alligevel manifesteret sig som en af Netflix allermest sete originale film.

Filmen er baseret på Jenny Hans bog ved samme titel, som fortæller historien om, hvordan High School studerende Lara Jean Coveys hemmelige kærlighedsbreve pludselig sendes ud til de fyre, som hun gennem tiden har haft følelser for. Dog er hun egentlig forelsket i hendes storesøsters ekskæreste, så da et gammelt crush banker på døren, aftaler de at lades som om de er kærester for, at hun kan fange hans opmærksomhed. Dog er det svært for dem at skelne, hvornår falske følelser bliver ægte.