Slip for telefonkø til lægen med ny app

Telefon kø app

”Du er nu nummer 8 i køen”.

Bliver du stresset eller irriteret over ventetiden, når du forsøger at komme igennem til lægen om morgenen? Telefonkøen til en praktiserende læge er for mange en stressfaktor midt i arbejdstiden. ’Min Læge’ er en ny app, der kan råde bod på problemet. Med appen kan du skrive korte beskeder til din egen praktiserende læge og få overblik over dine vaccinationer, lægetider og henvisninger fra lægen.

Ikke mere ventetid ved telefonen

Appen ’Min læge’ kræver i modsætning til flere hjemmesider ikke et bøvlet login for at komme i kontakt med lægen. Ved at hente appen ned på din mobil får du en nem og effektiv måde at komme i kontakt med lægen på en travl hverdag. Appen er blandt andet praktisk, hvis du har et enkelt spørgsmål til dosissen af en ny medicin eller en bivirkning ved et lægemiddel.

Appen ’Min Læge’ er trådt i kraft i midten af januar. Sundhedsministeriet og Praktiserende Lægers Organisation står bag lanceringen. Stort set alle praktiserende læger i Danmark er tilmeldt appen.

Flere funktioner fremover

I løbet af 2019 bliver ’Min Læge’ opdateret med flere nyttige servicefunktioner. Blandt andet bliver det muligt for brugere at bestille tid hos lægen via appen. Brugere af appen med småbørn vil også kunne se børnenes vaccinationer. I fremtiden vil videosamtaler mellem bruger og læge også blive muligt.

Det forventes, at godt en million danskere vil hente appen ned på mobilen. Har appen fanget din interesse, kan du finde den på Google Play eller i App Store. For at kunne tage appen i brug skal du give tilladelse til, at dine oplysninger bliver hentet fra din læges journalsystem. Tilladelsen af oplysningerne kan til enhver tid annulleres igen.  

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here