Trendsales og Tradono bliver lagt sammen til én

Interessen for genbrug inden for mode og livsstil ses i stor udstrækning i Danmark. Den store interesse kan blandt andet ses som resultat af et øget fokus på miljøet.

Særligt to platforme har danskerne taget i brug i de senere år: Trendsales og Tradono. De oprindeligt to separate platforme bliver per 1. maj lagt sammen til landets største markedsplads for secondhand-varer.

’Det nye Trendsales’

Tilbage i 2017 fusionerede Tradono og Trendsales, hvor det schweiziske medieselskab Tamedia blev hovedaktionær. Nu bliver næste store skridt taget, når de to populære platforme bliver lagt sammen til ’det nye Trendsales’ – en stor online markedsplads for videresalg af livsstilsvarer og mode.

Tradono trækker sig som brand, og teknologien fra appen vil fremover blive integreret på Trendsales.dk. Det samlede firma håber på mere brugervenlighed med et større udvalg, hurtigere handel og bedre teknologi. Trendsales ApS skriver i en pressemeddelelse:

”Nu vil virksomheden bag de to markedspladser høste synergierne mellem den nyere teknologi fra Tradono og det brede kendskab til Trendsales-brandet og lægger derfor de to platforme sammen.”

Økonomisk fordelagtigt

Årsagen bag sammensmeltningen af Trendsales og Tradono kan findes i et regnskab for 2018. Regnskabet viser, at fusionen af de to platforme for halvandet år siden var økonomisk fordelagtigt for begge parter.

Samlet set oplevede platformene et underskud på 25 millioner kroner i 2017. Sidste års regnskab viste, at det var vendt til et mindre overskud i 2018 på 0,1 millioner kroner. Medejer Mads Aarøe Mathiesen har udtalt i en pressemeddelelse:

”Vores effektiviseringer har virkelig slået igennem, mens omsætningen er stabil. Alle brugere migrerer per 1. maj til én platform, hvorfor vi realiserer yderligere besparelser på teknikken i 2019. Herefter handler det om vækst i brugere og i toplinje.”

Fakta om Trendsales og Tradono

  • Trendsales blev grundlagt i 2002, og Tradono blev stiftet i 2013.
  • I Danmark er Trendsales den mest kendte online markedsplads for genbrug inden for mode og livsstil.
  • Tradono og Trendsales er apps, og Trendsales har tilmed en populær hjemmeside. Med sammenlægningen har Tradono også udviklet en hjemmeside.
  • Brugere kan gratis videresælge seconhand-varer til andre via de to platforme. De har mulighed for at lægge billeder og en beskrivelse op af varen.
  • Med appen Tradono kan brugere afgrænse søgeområdet, så de kan finde genbrugsvarer i nærheden af dem selv.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here