De bedste serier på Viaplay

Populære Viaplay serier

Viaplay, C More og Netflix. Det vrimler efterhånden med streamingtjenester, og det kan være svært at hitte rede i, hvilken streamingtjeneste der sender de bedste film og serier. Derfor har vi samlet et overblik over de bedste serier på Viaplay til dig, så du kan afgøre, om det er her, du gerne vil have et abonnement.

Hvis du ikke bliver overbevist af vores liste med gode serier på Viaplay, så læs med nedenunder listen. Her kommer vi med flere fordele ved at vælge Viaplay serier og film, og vi kaster et kritisk blik på forskellen med Viaplay serier og Netflix serier.

En liste over gode serier på Viaplay

Viaplay byder på et stort arrangement af både nye og gamle gode serier. Viaplay er kendt for at have en god udskiftning af deres serier og film, men vi har samlet nogle af de bedste serier på Viaplay lige nu. På den måde kan du afgøre for dig selv, om du gerne vil prøve et medlemskab hos Viaplay.

Har du allerede abonnement hos Viaplay, så er listen en perfekt afkrydsningsliste til de gode serier på Viaplay, du ikke har set endnu.

Prison Break

Genre: drama, action

Et must-see blandt de mange Viaplay serier. I den Golden Globe-nomineret serie Prison Break følger vi to brødre. Én er dømt til døden for en forbrydelse, han ikke har begået. En anden er i gang med at finde en plan for at redde sit bror ud af Fox River fængsel, inden hans rettergang.

Serien er spækket med nervepirrende drama og action. Og så er den desuden et pragt-eksempel på, hvordan en filmgenre som fængselsfilmen kan udspille sig som serie. Serien har modtaget meget kærlighed fra dens seere og har udløst en række af inspirerede medier så som et videospil.

Du kan se alle 4 sæsoner af Prison Break på Viaplay.

The Walking Dead

Genre: drama, action, dystopisk fiktion, zombie

Et godt valg for dig, der elsker zombiefilm, når du skal vælge blandt de mange Viaplay serier. The Walking Dead er en anden stor serie, der har inspireret til flere spin-offs, og som selv er baseret på en tegneserie af samme navn. I The Walking Dead følger vi de overlevende efter en stor zombie-apokalypse er brudt ud i USA.

De overlevende har nu ikke kun til opgave at overleve og kæmpe i mod de levende døde. De skal også undgå, at der opstår splid indbyrdes i gruppen. Og det er lettere sagt end gjort, når alle love og regler, som vi kender dem, pludselig er brudt sammen.

Hvis du ikke endnu har kastet dig over The Walking Dead, så er det vidst på tide, du kommer i gang! The Walking Dead er en action-spækket serie, og der er hele 7 sæsoner at gå i gang med lige nu på Viaplay.

The Blacklist

Genre: krimidrama, action, thriller

En af de bedste Viaplay krimiserier kanalan har at byde på. The Blacklist er én af de mest populære serier på Viaplay. Den introducerer os til den forhenværende U.S. officer, men nu dybt kriminelle mand Raymond ”Red” Reddington, der melder sig selv hos F.B.I.. Han lover at opgive et helt netværk af kriminelle på den præmis, at han går uden straf. Desuden insisterer han på at operere med en forholdsvis ny og uerfaren agent ved navn Elizabeth Keen.

The Blacklist indskriver sig på den måde som en spændings og krimiserie, der følger det umage makkerpar gennem veludviklede kriminalsager. Serien har opnået stor ros især for hovedaktøren James Spaders performance.

The Blacklist blev tidligere på året fornyet til en 6. sæson, og du kan se alle de forhenværende 5 sæsoner af The Blacklist på Viaplay.

Empire

Genre: drama, musical

Empire er én af de serier, der netop nu har ugentlig release på Viaplay med deres 5. sæson. I serien ser vi, hvordan det fiktive musik- og underholdningsselskab Empire Entertainment opstarter, og familien, der styrer det, kæmper for at få kontrol over hinanden og deres virksomhed.

  1. sæson tager udgangspunkt i problematikken om at faren, familiens overhoved må vælge en ny overtager til Empire Entertainment mellem hans tre sønner.

Empire adskiller sig fra andre serier ved at tage form som en musical. En genre der selv i filmenes regiment lige så stille er ved at uddø. Men er den ved at få en opblomstring i serielandet med dette hip hop fyldte seriedrama? Se selv med i de nye episoder af Empire på Viaplay.

Lie to Me

Genre: krimidrama

Lie to Me er et krimidrama, der ligger sig tæt op af andre krimidramaer så som House eller The Mentalist. Præmissen i Lie to Me går ud på, at en kendt professor i kropssprog bliver hyret af retsvæsenet til at få sandheden frem i interviews med kriminelle og mistænkte.

Cal Ligtman har nemlig en enestående evne til at se alt det, de mistænkte kommunikerer med deres øjne, krop og ansigtsmimik. Serien evner at investere seeren i samme teknik, eftersom man bliver godt uddannet i kropssprog, hvis man kaster dig over denne serie.

Serien består af 3 sæsoner, og de ligger alle sammen tilgængelige på Viaplay til dem, der elsker en god omgang intelligent krimidrama.

The Affair

Genre: psykologisk drama

The Affair tager udgangspunkt i en affære mellem Noah Solloway og Alison Lockheart. Den følger de psykologiske konsekvenser af affæren hos hovedpersonerne såvel som deres nærmeste.

The Affair har blandt andet vundet en Golden Globe for bedste dramaserie og for bedste kvindelige hoved- og birolle. Hvert eneste er afsnit er bygget op på sådan en måde, at man ser den samme scene udspille sig to gange. Én gang som Noah husker den, og én gang som Alison husker den.

The Affair er altså ikke kun et drama om en affære, men ligeså meget et psykologisk studie i, hvordan forskellige mennesker og køn fortolker hinanden og deres omgivelser. Seriens fjerde sæson havde premiere tidligere i år, og den er sat til af få en 5. og sidste sæson næste år.

The Good Wife

Genre: drama

The Good Wife er endnu en anmelderrost dramaserie, og den leverer da også helt fantastisk drama – især i 5. sæson, som er blevet meget populær hos anmeldere såvel som seere.

I serien følger vi Alicia Florrick, mens hun forsøger at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen, efter hendes højtstående mand er blevet dømt for seksuelle krænkelser. Serien er altså én af de første, der i stedet for at følge selve mandens sexkrænkelse, følger de konsekvenser den har på hans nærmeste familie.

The Good Wife har hele 7 sæsoner, og de er alle sammen tilgængelige på Viaplay. Så hvis du elsker en solid fortalt og spændende dramaserie, så er The Good Wife et rigtig godt bud til dig.

Mr. Robot

Genre: thriller, psykologisk drama

Elliot Anderson er en ung mand, der lider af depression og en form for socialpsykisk lidelse, men han accelerer inden for teknologi, kode og programmering. Derfor bliver han kontaktet af en mand, der kalder sig for Mr. Robot, og som gerne vil hyre ham til at hacke sig ind på en stor finansiel koncern og destruere alle deres finansielle data.

Mr. Robot er en techno- og psykologisk thrillerserie, og den er blevet godt modtaget både hos publikum og hos anmeldere. Den undersøger en anden form for kriminel verden end de fleste andre krimiserier på Viaplay, men den ligger sig også tæt op af krimigenren.

Mr. Robot er blevet fornyet til en 4. og sidste sæson, der formodes at komme i 2019. Alle de nuværende 3 sæsoner kan ses på Viaplay, så det er et perfekt tidspunkt at springe med på vognen, inden den 4. og sidste sæson ruller over skærmen.

Outlander

Genre: historisk fiktion, romantik, science fiction

Hvordan kan denne serie både være en science fiction og historisk fiction, tænker du nok. Men hvis du har set det første pilotafsnit af serien Outlander, så ved du, at tidsrejse fylder en stor del i denne serie. Sygeplejersken under 2. Verdenskrig Claire Randall bliver nemlig sendt tilbage til 1743’s Skotland i denne populære serie på Viaplay.

Vi følger hendes tilpasning til denne nye verden med alle dens gamle love om ære og kærlighed.

Serien er baseret på en bogserie Diana Gaboldon, der ligeså har oplevet en stigende popularitet i takt med serien. Den 4. sæson af Outlander er sat til at få premiere her i efteråret, og du kan følge med i de splinternye afsnit hver uge, når de udkommer på Viaplay fra den 5. november.

Community

Genre: komedie

Community tager afsæt i en gruppe af unge såvel som gamle, der af den ene eller anden grund skal starte i et Community College. Deres gruppering rundt om deres spansk-lektier bliver starten på en morsom rejse op gennem gruppens udvikling.

Serien er udviklet og delvist instrueret af Dan Harmon, der står bag mange gode komedie-serier ud over Community blandt andet Rick and Morty. Community er efterhånden én af de ældre, men også én af de virkelig sjove og gode serier på Viaplay med sin premiere for godt 10 år siden. Men den formår stadig at levere hylende morsom komik og gode stunder med især duoen Abed og Troy. Sidstnævnte spilles af Donald Glover, der forlod serien i de sene sæsoner for at fokusere på sine egne projekter. Det kan man se frugterne af i serien Atlanta, der også vises på Viaplay.

Seriens første 3 sæsoner, som Dan Harmon stod for, er blevet rost for deres komik, mens de sidste 3 sæsoner blev modtaget med svingende anmeldelser. Alle 6 sæsoner af Community kan ses på Viaplay.

Atlanta

Genre: drama, komedie

Atlanta er et ambitiøst og nyskabende projekt, der har modtaget uendelig mange stående applauser hos især anmelderne og er af de bedre Viaplay serier. Hovedmanden bag er Donald Glover, der også spiller hovedrollen som Earn.

Hovedhistorien følger Earn, hans fætter Alfred og deres ven den charmerende, men skøre Darius’ vej ind i det store rap-miljø i Atlanta. Samtidig er Atlanta en kritisk kommentar og skildring af behandlingen af især sorte mænd i dagens USA. Det er et både en skræmmende, morsom og dybdegående skildring på niveau med sidste-års store thriller-film Get Out (der også kan ses på Viaplay).

Komedie-serien har vundet en Golden Globe, men mangler endnu at slå rigtig igennem herhjemme i Danmark, selv om nogle kan synes, at det er én af de bedste serier på Viaplay. Så det er bare med at springe på vognen, inden 2. sæson af Atlanta forhåbentlig snart kommer ud på Viaplay. Viaplay er stadig det eneste sted i Danmark, hvor du kan se Atlanta sæson 1.

Hvad koster Viaplay? Viaplay pris

Viaplay udbyder forskellige abonnementer i forhold til, hvad du er interesseret i at se. Her er blandt andet et abonnement for fighting og et for fighting og sport. Men deres mest populære abonnement er det til 99 kr., hvor du kan se alle deres film, Viaplay serier og reality-shows.

Viaplay har, modsat andre streamingtjenester, nemlig et virvar af skærm-underholdning fordelt mellem serier, film, reality-shows og sport. Her betaler du altså ikke kun for en stærk film- eller seriebase. Du får masser af anden underholdning med i prisen.

Udover serier er der masser af gode Viaplay film

Foruden de mange gode serier på Viaplay, så har Viaplay også et stærkt udvalg af film. Ved første øjekast kan man se, at de har en del af de helt nye 2018-releases så som Marvels Black Panther film og den nyeste Pixar-film Coco, der fik biografpremiere i Danmark tidligere i foråret sammen med Black Panther filmen.

Og dette er ikke bare et tilfælde. Viaplay er som oftest det første sted, de allernyeste film viser sig på en dansk streamingtjeneste. Det betyder, at de ofte skifter deres film-repertoire ud, så de altid har plads til de nyeste af de nyeste film. Heldigvis kan man stadig finde en del store biograf- og oscarnominerede film fra forrige år så som Get Out og La La Land.

Viaplay vs. Netflix

Netflix har givetvis et større repertoire af gamle film og forskellige serier, som man kan dykke ned i. Men hvis du har prøvet Netflix allerede, så kender du måske følelsen af at have set alt, hvad Netflix kan byde på?

Det skyldes, at Netflix ikke køber mange af de helt nye og store film ind ofte, men holder sig til primært til at lægge Netflix-originals ud, som dog også kan have en del charme.

Så hvis du endnu ikke har fået gennemset mange af de gamle filmklassikere og gået i gennem de store serier på Netflix, så er det et godt sted at starte. Men hvis du gerne vil underholdes af de nyeste film og serier, så er det Viaplay, du skal have et abonnement hos. Foruden så har Viaplay også det nyeste reality- og sport-tv med i pakken.

Viaplay fornyer konstant deres repertoire af underholdning, så her får du aldrig følelsen af at have set det hele.