Sådan finder du gratis tv-kanaler på din computer

Stream gratis tv-kanaler på computer og tv

I takt med langt bedre båndbredde til vores internet, har vi også fået muligheden for at se gratis tv-kanaler via. computer og diverse devices. Streamingtjenesterne gør det nemmere, at tilgå og se lige netop det man har lyst til at se, når man har lyst til at se det.

I stedet for at være fastlåst til dyre tv-pakker, hvor man kun kan tilgå udsendelserne på bestemte tidspunkter, og via bestemte kanaler, har internettet åbnet op for muligheden for at se lige det du har lyst til, hvornår du har lyst til det. Hvad enten det så er tv-programmer, nyheder, video, film, serier eller noget andet.

Streaming som alternativ til tv-kanalerne

I dag kan man finde mange forskellige udbydere af diverse programmer, film og serier. Specielt Netflix og HBO har generelt vundet stort indpas, og derudover gør fx Viaplay og TV2-Play det godt på det danske marked. Ulempen ved dette er dog, at disse streamingtjenester, selvom de oftest er billigere løsninger end de traditionelle tv-stationer, oftest koster mange penge og dermed, ligesom de almindelige tv-kanaler, kan ende med at blive en dyr fornøjelse.

Der er heldigvis stadigvæk flere udbydere, som gennem internettet giver mulighed for at se gratis tv-kanaler via sin computer, og giver adgang til diverse film og serier.

Udbydere hvor du lovligt og gratis kan se tv-kanaler på din computer

Mand streamer gratis tv og hepper på sit hold

DR TV er selvfølgelig en af mulighederne, da de fleste danskere betaler licens, og du dermed ikke skal betale for hver gang du bruger deres ydelser. DR henvender sig til alle aldre og her kan du streame alle deres kanaler live, uden at betale ekstra for det. Alle deres kanaler er tilgængelige digitalt og kan streames online. De sender både live-tv, hvor du blandt andet kan se diverse dokumentarer, tv-programmer og tv-avisen. Herudover, kan du også se video on demand, hvilket giver dig mulighed for at se flere af deres programmer, på det tidspunkt du har lyst til at se dem.

Bibliotekerne i Danmark tilbyder gennem deres streamingtjeneste filmstriben.dk (Bibliotekernes filmtilbud), at folk kan se diverse film gratis. Filmstriben henvender sig til alle aldre. Dog skal man være opmærksom på, at man ikke ubegrænset kan streame. Antallet af film og afspilninger du vil kunne se, afhænger af, hvilken kommune du bor i.

Det danske filminstitut tilbyder gennem tjenesten filmcentralen.dk, at du vil kan tilgå flere forskellige film, serier og dokumentarer helt gratis.

Viafree giver dig også muligheden for gratis at se tv-kanaler på din computer eller andre enheder. Se alle TV3’s programmer og eksklusive serier gratis på Viafree. I alt er der +3000 timer indenfor emner som serier og reality. Viafree tjener deres penge på reklamer, hvorfor du vil kunne se mange af  programmer helt gratis på deres hjemmeside.

Gratis TV-kanaler – Her finder du TV kanaler, som kan streames gratis online

DR – Bonanza – Se eller gense mange af de gamle serier, som DR har sendt.
TV2 – Lorry – Her kan du se den direkte udsendelse på TV 2 Lorry
TV2 – Fyn – TV 2 – region Fyn – Se TV2 Fyn her
TV 2 – Nord – TV 2 region Nord – Se udsendelser fra TV2 Nord.
TV2 – Øst – TV 2 region Øst – Se TV2 Øst her.
TV2 – Bornholm – TV 2/Bornholm streamer sine udsendelser direkte her på denne side.
TV2 – Midt-Vest – TV 2 region Midt-vest
TV2 – TV-Syd – TV 2 region Syd – Stream pt. ude af funktion.
TV2 – Østjylland – TV 2 region Østjylland – Stream alle nyhedsudsendelser live.

Gratis for de mindste børn og unge

Se videoer, leg og spil og mange andre sjove ting:
Nickelodeon – Her kan du se videoer og film, spille spil, deltage i konkurrencer og meget mer.
Ramasjang – Masser af godt DR indhold.
Boomerang – Her kan du se videoer og film, spille spil og deltage i andre aktiviteter.

Gratis TV – Lovlig og ulovlig streaming

Da der er mange, som gerne ønsker at kunne streame gratis tv på sin computer, er der naturligvis også flere udbydere. Dog skal man være opmærksom på, at det ikke er alle af disse udbydere, der helt har rent mel i posen.

For eksempel findes der flere sites, hvor man kan downloade en platform, hvorfra man kan få adgang til tv-kanaler, såvel som diverse film og serier. Det er dog ikke altid at disse er lovlige, hvilket også kan ende med at have konsekvenser for dig som bruger.

Derfor er det også vigtigt, at du sætter dig ind i, om udbyderen har rettighederne til det materiale som du ønsker at tilgå, før du bruger det, for at du ikke selv havner i en uønsket situation. Der findes heldigvis flere udbydere, hvor du ganske gratis kan se net-tv og tv-kanaler på din computer, tablet eller mobil helt lovligt.

Er du radiofan, så finder du her radiokanaler og frekvenserne.