Sådan finder du gratis tv-kanaler på din computer

Stream gratis tv-kanaler lovligt

I takt med, at vi har fået langt bedre båndbredde til vores internet, har vi også fået muligheden for at se gratis tv-kanaler på vores computer og andre enheder, samt se diverse film og videoer på nettet. Internettjenesterne gør det nemmere, at tilgå og se lige netop det man har lyst til at se, når man har lyst til at se det.

I stedet for at være fastlåst til dyre tv-pakker, hvor man kun kan tilgå udsendelserne på bestemte tidspunkter, og via bestemte kanaler, har internettet åbnet op for muligheden for at se lige det du har lyst til, hvornår du har lyst til det. Hvad enten det så er tv-programmer, nyheder, film, serier eller noget andet.

Streaming som alternativ til tv-kanalerne

I dag kan man finde mange forskellige udbydere af film og serier, samt diverse programmer der også bliver sendt på de normale tv-kanaler, på nettet. Specielt Netflix og HBO har vundet stort indpas, sammen med blandt andre Viaplay og TV2-play, på det danske marked. Ulempen ved dette er dog, at disse streamingtjenester, selvom de oftest er billigere løsninger end de traditionelle tv-stationer, oftest koster mange penge og dermed, ligesom de almindelige tv-kanaler, kan ende med at blive en dyr fornøjelse.

Der er heldigvis stadigvæk flere udbydere, som gennem internettet giver mulighed for at se gratis tv-kanaler via sin computer, og giver adgang til diverse film og serier.

Lovlig og ulovlig streaming

Da der er mange der gerne ønsker at kunne streame gratis tv-kanaler på sin computer, er der naturligvis også flere udbydere. Dog skal man være opmærksom på, at det ikke er alle af disse udbydere der har helt rent mel i posen.

For eksempel, så findes der flere sider, hvor man kan downloade en platform, hvorfra man kan få adgang til tv-kanaler, såvel som diverse film og serier. Det er dog ikke altid at disse er lovlige, hvilket også kan ende med at have konsekvenser for dig som bruger.

Derfor er det også vigtigt, at du sætter dig ind i, om udbyderen har rettighederne til det materiale som du ønsker at tilgå, før du bruger det, for at du ikke selv havner i en uønsket situation.

Med dette sagt, så findes der heldigvis også flere udbydere, hvor du gratis kan se tv-kanaler på din computer, uden at gøre det ulovligt.

Mand streamer gratis tv og hepper på sit hold

Udbydere hvor du lovligt og gratis kan se tv-kanaler på din computer

Hvis du ønsker gratis at kunne se tv-kanaler på din computer, tablet, mobil eller andet udstyr på lovlig vis, så findes der heldigvis også flere forskellige udbydere her.

DR TV er selvfølgelig en af mulighederne, da de fleste danskere betaler licens, og du dermed ikke skal betale for hver gang du bruger deres ydelser. DR henvender sig til alle aldre og her kan du streame alle deres kanaler live, uden at betale ekstra for det. Alle deres kanaler er tilgængelige digitalt og kan streames online. De sender både live-tv, hvor du blandt andet kan se diverse dokumentarer, tv-programmer og tv-avisen. Herudover, kan du også se video on demand, hvilket giver dig mulighed for at se flere af deres programmer, på det tidspunkt du har lyst til at se dem.

Bibliotekerne i Danmark tilbyder gennem deres streamingtjeneste filmstriben.dk, at folk kan se diverse film gratis. Filmstriben henvender sig til alle aldre. Dog skal man være opmærksom på, at man ikke ubegrænset kan streame. Antallet af film og afspilninger du vil kunne se, afhænger af, hvilken kommune du bor i.

Det danske filminstitut udbyder gennem sin tjeneste filmcentralen.dk, at du vil kan tilgå flere forskellige film, serier og dokumentarer helt gratis.

TV3 Play giver dig også muligheden for gratis at se tv-kanaler på din computer eller andre enheder. Det gør de, da de tjener deres penge på reklamer, hvorfor du vil kunne se mange af deres programmer helt gratis på deres hjemmeside.

DPlay tilbyder du kan se med gratis mod visning af reklamer, eller også kan du oprette et betalt abonnement, og derved undgå reklamer, og samtidig få adgang til snigpremiere på forskellige programmer.